Black Friday 2015: Eurogsm.ro anunță reduceri de până la 70%

Black Friday 2015: Eurogsm.ro anunță reduceri de până la 70%

EuroGsm intră în campania de Black Friday în perioada 20-22 noiembrie 2015 și pregătește reduceri la cele mai noi telefoane, tablete și accesorii, sub sloganul „De Black Friday îți faci de cap”.

Ofertele vor fi disponibile atât în rețeaua de magazine, cât și online, iar clienții care s-au abonat până pe 18 noiembrie la newsletter-ul de pe site, au acces la ele cu 24 de ore înainte de începerea campaniei, pe e-mail.

câteva dintre telefoanele vedetă ce pot fi achiziționate la preț mai mic sunt Samsung Galaxy S6 – cu până la 20% reducere, LG G Flex 2 – cu până la 50% reducere sau Motorola Nexus 6 – cu până la 25% reducere. Oferta completă este disponibilă pe www.eurogsm.ro.

Alegerea produselor incluse în oferta EuroGsm Black Friday a ținut cont de tendințele internaționale în ceea ce privește tehnologia portabilă, la care românii se adaptează rapid. Aceștia își schimbă stilul de viață, folosind din ce în ce mai multe dispozitive și accesorii mobile.

Reprezentanții EuroGsm estimează că cele mai vândute produse vor fi cele din categoria premium, atât în ceea ce privește telefoanele inteligente, cât și gadget-urile, accesoriile și tabletele.

Aici găsiți tot ce trebuie să știți despre Black Friday 2015, în format live text, iar în acest articol, puteți vedea cateva produsele la reducere de Black Friday la eMAG.

Citește și: