BenQ W1350, un proiector pentru gameri și cinefili

BenQ W1350, un proiector pentru gameri și cinefili

BenQ lansează proiectorul 3D BenQ W1350. Modelul aduce experiența 3D în propriul tău cămin, indiferent dacă preferi să vizionezi filme sau să te joci.

BenQ W1350 proiectează la rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, cu o luminozitate mărită, de 2.500 ANSI Lumeni, la un contrast full on/full off de 10.000:1. Diagonala proiecției este de până la 5,4 metri, iar funcțiile de ajustare a lentilelor (Vertical Lens Shift) și 2D Keystone (reglaj de trapez vertical și orizontal) asigură o redare a imaginii la dimensiuni corecte, într-un dreptunghi perfect, indiferent de locul din cameră de unde se proiectează.

Noul BenQ W1350 dispune și de zoom optic 1,5x care permite instalarea la o varietate de distanțe față de ecran, dar și în unghiuri diferite, astfel încât acesta să poată fi folosit în orice tip de cameră, de la cele de mici dimensiuni din apartamente de bloc, până la încăperile mari din vile sau săli de dimensiuni medii.

Imaginile redate de proiectorul W1350 sunt foarte intense, mulțumită discului de culori RGBRGB cu șase segmente ce funcționează la o viteză de șase ori mai mare față de un proiector normal, iar difuzorul de 10W cu cameră de rezonanță va reda fidel sunetele.

BenQ W1350 poate fi conectat la kit-ul Wireless Full HD WDP01, ce îți oferă posibilitatea de transmitere a imaginilor Full HD 1080p 3D necompresate la 145Mps cu o latență de numai 1 milisecundă, oferind cele mai bune condiții pentru vizionarea de filme sau pentru sesiuni de online gaming. Mai mult, sursa de semnal poate fi situată chiar și la 30 de metri distanță față de proiector, în timp ce funcția de selectare dinamică a frecvenței (Dynamic Frequency Selection) permite rețelei WLAN să schimbe automat canalul, dacă acesta este deja folosit de un alt dispozitiv Wi-Fi.

Proiectorul Full HD BenQ W1350, împreună cu o pereche de ochelari activi 3D cadou, va fi disponibil în România începând cu saptămâna viitoare, la un preț estimativ de 4.899 de lei.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: