Bătrânul Terminator ajunge în WWE 2K16 ca jucător

Fanii jocurilor cu wrestling se vor bucura să afle că, în iminentul WWE 2K16 de la Take Two, veţi putea concura ca Terminator.

Deşi cei de la Take Two câştigă probabil o sumă decentă de bani din franciza lor de wrestling, WWE, ocazional, reţeta mai trebuie reinventată. Respectivul proces nu se traduce prin introducerea în arenă a unui cuţit sau pistol, ci doar prin prezenţa unor personaje care în urmă cu câţiva ani nu şi-ar fi găsit loc într-un astfel de titlu.

De această dată, în WWE 2k16, bătrânul Terminator interpretat de Arnold Schwarzenegger este doar unul dintre personajele mai puţin obişnuite cu care vă puteţi domina adversarii. Din păcate, fiind totuşi un caracter special, nu veţi avea acces la Terminator decât dacă veţi face precomandă la noua ediţie a jocului pentru PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 şi Xbox One. Ca urmare, nu vă veţi putea juca cu Arnold decât dacă vă veţi angaja la o precomandă până pe 27 octombrie, data oficială de lansare a noului titlu.

Acest anunţ vine la doar câteva zile după ce Take Two a confirmat că Hulk Hogan, una dintre constantele seriei, va dispărea din WWE 2K16. Respectiva decizie a fost luată după ce a început să circule online un clip video în care Hogan a recunoscut că este rasist şi a folosit mai mulţi termeni ofensatori pentru negri. Cea mai tristă consecinţă a respectivului anunţ făcut de un oficial al 2K Sports pentru publicaţia online Polygon este că nu veţi mai putea afla niciodată cine ar câştiga într-o lupta Arnold Schwarzenegger vs Hulk Hogan.

Alexandru Puiu
12:00 28.07.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video