De ce cred oamenii că minionii au fost inspirați de naziști

De ce cred oamenii că minionii au fost inspirați de naziști

Internetul e plin de teorii, așa că o nouă zi, o nouă teorie a conspirației. Acum e una care încearcă să ne răpească puținele lucruri frumoase din viață. În acest caz, vorbim despre adorabilii minioni.

Au intrat rapid în grupul celor mai iubite personaje din animații, pentru că sunt mici, galbeni, simpatici și au o limbă proprie. De câteva zile circulă pe Internet următoarea poză, împreună cu descrierea: „Minionii au fost, de fapt, copii evrei folosiți de naziști în experimente științifice. Și-au petrecut cea mai mare parte a vieții în suferință, și pentru că nu știau germană, cuvintele lor erau doar niște sunete amuzante pentru nemți”.

minioni

Se pare că totul a început pe 19 iulie, când poza a început să fie distribuită pe rețelele sociale spaniole, împreună cu explicația aferentă. Adevărul nu chiar atât de sumbru. Fotografia în cauză a fost făcută în 1908, iar aceștia nu sunt copii, ci bărbați echipați cu un aparat menit să îi salveze de la înec, în eventualitatea în care submarinul în care se aflau ar fi luat apă.

hall rees

Întregul echipament conține o cască și o tunică, în care se află o canistră cu oxilit, un element chimic inventat de Georges Jaubert între 1903 și 1907. Acesta avea rolul de a absorbi dioxid de carbon și de a elibera oxigen în același timp. Prin urmare, să ne documentăm mai mult înainte să luăm în serios orice apare pe Internet.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: