ASUS VivoStick PC vrea să te bucuri de Windows 10 pe televizorul din sufragerie [FOTO]

ASUS VivoStick PC vrea să te bucuri de Windows 10 pe televizorul din sufragerie [FOTO]

Moda PC-urilor de tip stick HDMI capătă din ce în ce mai multă popularitate, iar marile companii din industria computerelor prezintă din ce în ce mai multe astfel de produse. ASUS VivoStick PC este unul dintre cele mai interesante și tocmai a fost lansat în cadrul IFA 2015.

E din ce în ce mai greu să faci diferența între stick-urile PC. Aceste dispozitive de mici dimensiuni pot transforma orice televizor cu port HDMI într-un PC perfect pentru multimedia. Gadgeturile au cam aceleași specificații, dar cel al ASUS reușește să iasă în evidență prin câteva aspecte.

În primul rând, are un design plăcut și, cu toate că majoritatea timpului nu îl vei vedea, pentru că va fi montat în spatele televizorului, în momentele în care te afli în deplasare va fi mai plăcut ochiului.

În al doilea rând, vine cu două porturi USB, unul dintre ele fiind USB 3.0. Acest lucru este important deoarece îți permite să conectezi un mouse sau o tastatură și un hard extern. Pe lângă porturile USB, VivoStick mai vinecu Bluetooth și WiFi.

Specificațiile mai includ un procesor Intel Atom Cherrytrail, care ar putea ajunge la 1,87Ghz în modul turbo, 2GB memorie RAM, 32GB spațiu de stocare și sistemul Windows 10 preinstalat. Performanțele oferite de această configurație ar trebui să fie suficiente pentru a le oferi utilizatorilor acces la Internet, conținut multimedia și aplicații de productivitate.

Stick-ul ASUS costă 129 de dolari și sperăm să îl vedem și în magazinele din România în curând.

Citește și: