Așa arată mersul pe sârmă cinci sute de metri pe deasupra unui canion

Așa arată mersul pe sârmă cinci sute de metri pe deasupra unui canion

Cei care au frică de înălțime poate că ar trebui să nu privească acest clip. Pe lângă faptul că este fimat excepțional (cu drona bineînțeles), cascadorul Theo Sanson a reușit să spargă recordul celei mai lungi distanțe parcurse mergând pe sârmă.

Autointitulat ”mergător pe sârmă profesionist” Theo Sanson menționează pe pagina lui de Facebook că ar putea să moară doar în două situații: de plictiseală, ori mergând pe sârmă. Deși e improbabil că o s-o facă în timpul primei, e clar că mersul pe sârmă încă rămâne o activitate care în continuare îl pune față în față cu moartea.

În cea mai recentă demonstrație de excentricitate, Theo Sanson a reușit să meargă pe sârmă între doi mari stâlpi din piatră aflați la cinci sute de metri distanță unul de altul în Castle Valley, Utah.

Măsurile de siguranță, în mod evident, nu au lipsit, deși trebuie să recunosc că în secret mi-am dorit ca mica legătură care îl lega pe cascador de coardă să fi lipsit. În acest fel Theo Sanson ar fi demonstrat cu adevărat că știe să se joace cu moartea și, evident, să câștige.

Trebuie să oferim laude, de asemenea, și operatorului de dronă care a știut cum să filmeze extrema realizare a lui Sanson, punând-ul pe acesta într-un superb fundal deșertic pe ritmurile lui Enio Morricone

 

Citește și:
Etichete: