Prima aplicație Apple pentru Android o să te facă să migrezi mai ușor la iPhone

Prima aplicație Apple pentru Android o să te facă să migrezi mai ușor la iPhone

Dacă vă aflaţi în căutarea unei soluţii eficiente de migrare de la Android la iPhone, prin intermediul aplicaţiei ,,Move to iOS”, Apple vă oferă soluţia.

Cei de la Apple nu avut niciodată o fascinaţie pentru sistemul de operare Android. Nu de alta, dar acesta este cel mai important competitor pentru dispozitivele cu iOS, într-o piaţă foarte aglomerată. Mai mult decât atât, aproape la fiecare conferinţă Apple, oficialii gigantului din Cupertino fac eforturi semnificative pentru a atrage atenţia asupra beneficiilor oferite de iDevice-uri în comparaţie cu dispozitivele ce rulează Android. Într-un astfel de context, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că prima aplicaţie a companiei americane care ajunge pe Google Play are ca scop facilitarea procesului de migrare de pe Android pe iPhone.

Initulată Move to iOS, noua aplicaţie descărcabilă gratuit de la această adresă face foarte uşoară viaţa celor care au un smartphone sau o tabletă cu Android şi nu vor să piardă cele mai importante date personale în cazul în care vor să adopte un iDevice. Mai mult decât atât, întregul proces nu implică utilizarea unui computer, iar amalgamul de date transferate include contacte, fotografii, filme, mesaje, apeluri recente, semne de carte din browser, conturi de email şi nu numai.

În mod evident, aceste informaţii pot fi transferate şi prin intermediul multor alte servicii online sau de stocare în cloud. Toate acelea însă, nu funcţionează la fel de rapid ca Move to iOS deoarece se bazează pe o conexiune la internet, în timp ce aplicaţia celor de ala Apple are nevoie doar de o conexiune WiFi securizată care este creată în timp real de iPhone. Este suficient doar să introduceţi un cod de securitate pe Android, iar procesul de transfer va fi iniţiat instant. Astfel, vă asiguraţi că toate datele sunt transferate în siguranţă şi că ajung în locaţiile care trebuie pe noul vostru gadget.

Citește și: