08 aug. 2015 | 10:48

Aplicații pentru Summer Well 2015 care îți garantează ”un festival ca o vacanță”

ENTERTAINMENT
Aplicații pentru Summer Well 2015 care îți garantează ”un festival ca o vacanță”

Summer Well 2015 debutează sâmbătă, iar noi ne-am gândit să vă facem un mic ”playlist” de aplicații pe care să le instalați înainte să ajungeți la cel mai tare festival de muzică Indie al anului.

Summer Well 2015 este unul dintre cele mai așteptate evenimente din acest an. Festivalul se organizează în România, mulțumită Orange, din 2011 și aduce formații precum The XX, Placebo sau Kasabian.

Cum evenimetul se întinde pe parcursul unui weekend întreg, ne-am gândit să alcătuim această listă de aplicații care să vă ajute să aveți parte de o experiență cât mai bună.

Aplicații Summer Well 2015 – Shazam

Este aproape imposibil să cunoașteți toate melodiile de la toate formațiile care vor urca pe scena Summer Well 2015, așa că aplicația Shazam nu ar trebui să lipsească din telefoanele voastre. Nu de alta, dar niciodată nu știi când te îndrăgostești la primul acord de o piesă pe care nu ai auzit-o până acum și pe care ai vrea să o bagi în playlistul personal. Shazam te ajută să indetifici orice melodie, folosindu-se de microfonul telefonului și o bază de date stufoasă. O poți descărca gratuit de aici (Android, iPhone, Windows Phone).

aplicatii summer well shazam

Flashlight

Summer Well 2015 este organizat pe Domeniul Știrbei, un parc imens cu fel de fel de insule, insulițe și copaci. Din experiența anilor trecuți pot să vă spun că nu toate zonele domeniului sunt foarte bine iluminate când se lasă noaptea. Dacă nu vrei să-ți rupi picioarele în bolovani sau în gropi, vei avea nevoie de o aplicație pentru lanternă. Am găsit una pentru Android care te va ajuta să-ți găsești prietenii prin mulțime, ajutându-te să afișezi diverse mesaje colorate pe ecran (aici). Un similară pentru iPhone poate fi descărcată de aici.

aplicatii summer well flashlight

Aplicații Summer Well 2015 – Periscope

Ai ajuns la festival și prietenii care nu și-au cumpărat bilet te întreabă constant cât de bine cântă X live sau cât de bine arată Y în realitate. Ca să nu îți pierzi timpul cu mesaje, încercând să fii cât mai plastic în explicații, poți să le arăți tuturor care e atmosfera în timp real. Periscope este aplicația perfectă pentru acest lucru, permițându-ți să transmiți video live oriunde te-ai afla. Poți găsi aplicația aici.

aplicatii summer well periscope

Find My Friends 

Dacă mergi cu mai mulți prieteni la Summer Well 2015, șansele să vă rătăciți în timp ce stați la coadă la bere sunt destul de mari. Din fericire, în loc să dai telefon și să spui ceva de genul ”sunt lângă a treia gheretă, cea de lângă  plopul fără soț”, există o modalitate mai simplă și mai precisă de a-ți ține grupul de prieteni intact. Aplicația Find My Friends îți arată pe hartă exact unde sunt ceilalți prieteni și te ghidează prin GPS către ei. O puteți descărca de aici (iPhone), iar pentru Android există o aplicație similară numită Locate my Friends, disponibilă aici.

aplicatii summer well find my friends

Aplicații Summer Well 2015 – Intersect

Un festival de muzică poate fi cel mai distractiv mod să-ți faci prieteni, dar și să-ți găsești perechea (fie ea de o zi, o noapte, un festival sau o viață). Aplicația Intersect este făcută de câțiva români talentați și funcționează pe un principiu simplu. Folosind GPS-ul telefonului, Intersect găsește persoanele pe lângă care ai trecut și care au și ei aplicația instalată. Așadar, dacă ai văzut o fată sau un băiat pe placul inimii tale, dar nu ai avut curajul să îi spui ”bună”, ai șanse să o găsești în aplicație și să îi scrii un mesaj simpatic. Poți descărca aplicația de aici.

aplicatii summer well intersect

Bonus: Aplicația oficială Summer Well

Există și o aplicație oficială a festivalului care se va dovedi foarte utilă. Acolo găsești informații despre trupe, program, bilete, dar și despre locurile cu activități speciale, unde găsești mâncare sau unde sunt toaletele. O puteți descărca de aici.

aplicatii summer well

Detalii despre bilete, line-up și reguli de acces puteți găsi pe site-ul oficial Summer Well