Aplicația care face Instagram mult mai creativ și interesant

, 02 Iun, 15:33

Dacă te-ai plictisit de eternele poze de pe Instagram, există o tehnică prin care acestea pot fi stilizate și făcute mult mai interesante.

Aplicația Type to Design transformă fotografiile obișnuite în tipografie. Poți scrie orice cuvânt, apoi site-ul va stiliza fiecare literă, adaptând-o la conținutul contului tău de Instagram. Dacă nu ești încântat de una dintre imagini, apasă pur și simplu pe ea și va apărea un nou caracter.

Agenția SuperHeroes a construit Type to Design în cadrul proiectului Instagram 36 Days of Type project, care solicită designerii și ilustratorii să creeze un font deosebit pe zi, pentru ca apoi să îl distribuie împreună cu hashtagul „#36daysoftype”. Organizatorii fac o selecție a celor mai ingenioase și le încarcă pe contul lor.

De asemenea, aplicația nu va fi comercializată, potrivit spuselor celor de la SuperHeroes. Totuși, micul proiect ar putea deveni cu ușurință noua metodă de pierdere a timpului. Măcar este atrăgătoare din punct de vedere vizual și poate chiar inspirațională. Oricum, am alege-o oricând în locul Candy Crush.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail