Amazon vă oferă stocare în cloud nelimitată la cel mai mic preţ

Amazon vă oferă stocare în cloud nelimitată la cel mai mic preţ

Pentru că nimic nu se compară cu siguranţa oferită de un serviciu nelimitat de stocare în cloud, cei de la au introdus un update la propriul Cloud Drive.

Dacă aveţi un smartphone sau o tabletă, este foarte probabil să fiţi abonaţi la un serviciu de stocare în cloud precum Google Drive sau Apple iCloud. În cazul în care respectivul serviciu nu vă mai satisface, există Amazon Cloud Drive care s-ar putea să vă rezolve toate problemele.

Amazon a anunţat zilele trecute că oferă spaţiu nelimitat în cloud prin intermediul Amazon Cloud Drive. Acesta este un anunţ foarte important din partea gigantului în comerţ online, în contextul în care a devenit subit un concurent foarte important pentru Dropbox, Mega, Google Drive şi nu numai. În plus, pe lângă planul nelimitat care costă doar 60 de dolari pe lună – Unlimited Everything, a fost anunţat şi un serviciu dedicat doar celor cărora le place să-şi ţină . Acesta din urmă poartă numele de Unlimited Photos şi costă doar 12 dolari pe an care se reflectă într-un spaţiu nelimitat de stocare în cloud pentru fotografii digitale şi 5GB pentru orice alt tip de fişiere.

Faţă de alte preţuri practicate de concurenţă, este evident că Amazon joacă în altă ligă cu această ofertă. La 100 de dolari pe an, Dropbox vă oferă doar 1TB de spaţiu, în timp ce accesul la o cantitatea nelimitată necesită un cont business. Google Drive vă oferă 30TB de spaţiu cu 300 de dolari pe an. Singura alternativă apropiată ca şi preţ vine de la Microsoft la aproximativ 100 de dolari anual, aceea implică însă achiziţia unei licenţe de Microsoft Office 365.

Vă puteţi deja abona la noul serviciu începând de astăzi printr-un formulat accesibil la această adresă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: