Allview Viva i7G aduce noul procesor Intel SoPHIA la un preț accesibil

Allview Viva i7G aduce noul procesor Intel SoPHIA la un preț accesibil
14:16 10.11.2015

Brașovenii de la Allview anunță lansarea pe piața din România a tabletei Allview Viva i7G, dotată cu noul procesor Intel SoPHIA. 

Tableta VIVA i7G beneficiază de conectivitate 3G HSDPA și oferă viteză de download de până la 21 Mbps. Procesorul Intel SoPHIA 3G-R pe 64-bit Quad Core cu frecvența 1 Ghz și soluția grafică Mali 450 MP asigură o experiență multimedia plăcută. Memoria Flash a tabletei VIVA i7G este de 8GB și poate fi extinsă cu până la 128 GB printr-un card microSD.

Display-ul de 7 inch are rezoluție 1028×600, iar tableta mai este dotată cu camere foto de 0,3MP și 2MP.

Funcția de apelare transformă Viva i7G în telefon, pentru a efectua și primi apeluri, mesaje text sau multimedia.

Este prima tabletă dotată cu procesor Intel SoPHIA 3G-R din portofoliul de produse Allview. Noul tip de procesor creat de Intel anul acesta oferă performanțe remarcabile și asta ne-a convins să-l integrăm în produsele noastre. Tableta pe care o lansăm astăzi, VIVA i7G rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop și va permite utilizatorilor cu bugete reduse accesul la cele mai noi tehnologii” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Prețul tabletei este de 399 lei. Terminalul poate fi achiziționat prin precomandă începând de astăzi, 10 noiembrie, iar livrările vor fi efectuate începând cu data de 11 noiembrie 2015.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: