Adio, Nexus 6! Google nu mai vinde flagship-ul de anul trecut

Adio, Nexus 6! Google nu mai vinde flagship-ul de anul trecut

Nexus 6, telefonul lansat în urmă cu aproximativ un an de zile, nu mai este vândut de Google.

Cel mai mare telefon lansat de Google nu mai este comercializat prin intermediul Play Store. Nexus 6 a fost lansat în luna octombrie a anului trecut, iar acum se pare că nu mai poate fi cumpărat de pe magazinul online al companiei din Mountain View. Cei de la Verge menționează că acest lucru ar veni ca urmare a lansării noilor dispozitive Nexus 5X și Nexus 6P, produse de LG, respectiv, Huawei.

Nexus 6 încă se mai găsește pe unele magazine online, pe eMAG, acesta fiind disponibil la un preț mai mic de 2.000 de lei. Google nu a menționat încă dacă telefonul a fost scos din producție permanent, sau dacă aceasta este doar o mișcare temporară.

Ca hardware, Motorola Nexus 6 are un ecran de 6 inci și este la limita dintre un phablet și o tabletă de 7 inci. Lista de specificații includea un procesor Qualcomm Snapdragon 805 cu patru nuclee la 2,7GHz, o memorie RAM de 3GB și spațiu de stocare de 32 sau 64GB. Nu ai slot de card microSD, iar slotul pentru SIM (nano) este în partea de sus. Puteți afla mai multe despre cel mai mare telefon Nexus produs până în prezent din review-ul nostru.

Citește și:
Etichete: