Acesta este dock-ul oficial pentru reîncărcarea Apple Watch

Arătând ca un CD mai gros, acesta este de fapt dock-ul oficial pentru reîncărcarea bateriei lui Apple Watch. Deși nici un anunț nu a venit în mod oficial de la Apple, imaginile au fost preluate de pe blogul german grobgebloggt.de,  aparatul având un design tipic companiei americane.

Apple Watch nu are un dock de reîncărcare spre deosebire de competiție. Deși acesta nu este considerat fundamental pentru fanii Apple, cumpărătorii cu un simț practic au considerat lipsa acestui accesoriu ca fiind un mare minus pentru Apple Watch. Ei bine, compania americană se pare ca decis într-un final să vină cu acest produs esențial, iar primele detalii deja au apărut pe net.

Arătând ca un CD umflat, dock-ul va primi aparatul Apple exact în mijlocul său fie culcat fie în picioare. În plus un cablu de date Lightning poate fi găsit în jurul dock-ului de reîncărcare, în caz că vei dori să îl încarci smartwatch-ul ca și până acum. Totul e conceput așa încât să fie cat mai simplu și minimalistic.

9to5Mac arată că dock-ul oficial va veni la un preț de 89 de euro, ceea ce înseamnă cam 395 RON.

Așa cum am menționat mai sus, de vreme ce nu există nici o confirmare oficială de la Apple nimic nu garantează ca acesta este cu adevarat dock-ul final pentru Apple Watch. Totuși, noul Apple Watch OS 2 pentru Apple Watch permite încărcarea aparatului la orizontală, ceea ce ne face să credem ca un dock de acest fel va veni curand.