27 iun. 2015 | 12:17

Acest telefon neoficial de la Sony ar putea fi Xperia Z4 Compact

ACTUALITATE
Acest telefon neoficial de la Sony ar putea fi Xperia Z4 Compact

Sony pregătește încă un telefon, dar spre deosebire de Xperia Z4 sau Xperia Z3+, acesta e mai mic și s-ar putea să fie noul model Compact. Lista de dotări îl prezintă un model high-end.

Sony Xperia Z3 Compact a fost un smartphone bun, deși dată fiind încadrarea la categoria mini i-au fost reduse unele dotări tehnice. Deși rezoluția ecranului era mai mică decât a modelului obișnuit, era mic și ușor de folosit de cei care apreciază dimensiunile unui iPhone 5.

Sony Xperia Z4 încă n-a ieșit din Japonia și Xperia Z3+ are probleme cu supraîncălzirea, dar acest Compact ar putea fi un telefon suficient de bun cât să-i facă pe oameni să mai uite de problemele pe care le are Sony. După cum informează Xperia Blog, acest model încă necunoscut are un ecran de 4,6 inci la rezoluție full HD, un procesor MediaTek cu opt nuclee la 1,9GHz și 3GB de memorie RAM.

Printre noutățile majore este camera pentru selfie-uri de 13 megapixeli, pe când cea principală rămâne la 20 de megapixeli capabilă să înregistreze în slow-motion până la 480fps în full HD datorită procesorului. Totuși, pentru versiunea care apare în Geekbench spațiul de stocare este de 16GB.

Sony Xperia Z4 compact

La finalul lunii octombrie 2014, am testat Sony Xperia Z3 Compact. Atunci spuneam că a devenit telefonul cu Android pe care l-aș folosi zilnic și mi-a câștigat admirația Sony prin conceptul „compact“. „Sunt motive pentru care aș cumpăra iPhone 6, Note 4 sau altele, iar Z3 Compact aș cumpăra pentru autonomie, dimensiuni și rezistență. Sper că Sony nu se va opri aici” – review-ul integral este aici.

 

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele