Acest Lamborghini unicat e de vânzare, dar prețul este imens

Acest Lamborghini unicat e de vânzare, dar prețul este imens

Am mai discutat noi despre concepte și ce reprezintă ele. Ce am uitat să menționez data trecută este faptul că principalul impediment în a deține o mașină unicat direct de la producător este prețul, înainte de toate. Lamborghini ne dovedește această teorie prin modelul Concept S realizat în urmă cu 10 ani.

În 2005, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, Lamborghini prezenta Concept S. Mașina era bazată pe modelul aflat deja în producție, Gallardo, și anunța la aceea vreme apariția unei versiuni cabrio. La momentul prezentării conceptului, producătorul din Sant’Agata Bolognese a primit recenzii extrem de bune din partea presei de specialitate, fapt care i-a îndemnat să producă și o unitate funcțională în totalitate. Cea prezentată la Geneva fiind doar o „sculptură”.

Modelul funcțional al conceptului a fost prezentat în același an la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach, după care a fost vândut unui colecționar privat. Același colecționar privat dorește acum să vândă această capodoperă a design-ului din motive pe care, desigur, doar el le cunoaște. Modelul impresionează prin cele două locuri individuale și lipsa parbrizului, acesta fiind împărțit în două deflectoare așezate în dreptul fiecărui loc. Specialiștii așteaptă prețuri situate în jurul sumei de 2,5 până la 3 milioane de dolari.

Cel mai probabil prețul final va depăși cu mult așteptările având în vedere că este un model unicat și că seria Lamborghini Veneno, produsă în 12 exemplare, a depășit estimările specialiștilor, propus pentru Concept S. Așadar Lamborghini Concept S poate deveni cel mai scump Lamborghini vândut vreodată.

lamborghini concept s

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: