Acer lansează în România laptopuri pentru toate nevoile și bugetele

Acer lansează în România laptopuri pentru toate nevoile și bugetele

Acer lansează noi laptopuri dedicate pasionaților de divertisment digital. Aspire V 15 se remarcă prin noul design cu inserții metalice, gama Aspire E combină design-ul sofisticat cu performanțe remarcabile, în timp ce gama Aspire ES oferă performanțe decente la un preț atractiv, se arată într-un comunicat remis Playtech.

Laptop-ul Aspire V 15 atrage atenţia datorită carcasei realizate prin cea mai nouă tehnologie de nano-imprimare dezvoltată de Acer, care îi conferă o textură metalică unică.

Balamalele argintii oferă un contrast vizual plăcut iar tastatura iluminată contribuie la stilul dispozitivului.

Laptopurile Aspire V 15 oferă performanțe remarcabile datorită celei de-a cincea generație de procesoare Intel Core de care dispun, dar și celei mai noi soluții de grafică mobilă de la NVIDIA, chipset-ul GeForce 940M.

Cu până 16 GB de memorie RAM și până la 2TB spațiu de stocare pe HDD1 sau 1TB  spațiu de stocare Solid State Hybrid Drive (SSHD), utilizatorii se pot bucura de cei mai buni timpi de acces la informații.

Ecranul este Full HD iar sunetul Dolby Digital Plus.

Aspire V 15_01

Gama Aspire E pune accent pe culoare

Noile laptopuri Aspire E Series sunt disponibile în mai multe versiuni de culoare și cu diagonala ecranului de 14 inch, 15.6 inch sau 17.3 inch.

Carcasa cu textură inspirată de materialele textile a fost realizată prin intermediul unei proceduri noi, care implică scanarea 3D a mostrelor de material.

Ulterior, acestea sunt reproduse prin procesul de printare 3D și finisate prin gravură laser.

Bazându-se pe cele mai noi procesoare Intel, pe procesoarele grafice NVIDIA GeForce 940M cu memorie DDR3 VRAM sau soluții grafice duale AMD Radeon R8 și R6, cu până la 16GB memorie RAM și spațiu de stocare de 2TB pentru HDD sau 1TB pentru SSHD, noile laptop-uri Aspire E Series sunt alegerea ideală pentru îndeplinirea sarcinilor cotidiene.

Aspire E 14_01

Aspire ES Series, laptopuri pentru productivitate

Nou lansata gamă Aspire ES Series este răspunsul la nevoile de la birou și de acasă, combinând productivitatea și portabilitatea, într-o manieră accesibilă.

Disponibile în cinci variante, în funcție de diagonala ecranului de la 11.6 inch la 17.3 inch, toate laptop-urile Aspire ES beneficiază de designul Acer FlowCurve.

Concepute să răspundă la toate nevoile utilizatorilor obișnuiți, noile dispozitive se bazează pe procesoarele Intel Pentium/Celeron cu consum redus de energie, dispun de până la 8GB RAM memorie, 1TB spațiu de stocare și unități optice opționale de tip DVD-RW.

Aspire ES series_01

Acer Aspire V 15 va fi disponibil în România din luna iulie cu prețuri aproximative pornind de la 3699,9 lei.

Gama Acer Aspire E este disponibil în oferta magazinelor cu prețuri începând de la 1499,9 lei.

Gama Acer Aspire ES Series se va putea achiziționa din România începând cu luna iunie la prețuri începând de la 1099,9 lei.

Etichete: