Aceasta este ultima cutie cu Windows pe care o vei vedea în magazine

Aceasta este ultima cutie cu Windows pe care o vei vedea în magazine
14:34 13.07.2015

Windows 10 mai are două săptămâni până la lansarea oficială, iar Microsoft a pregătit pachetele de retail pe care le vom vedea în magazine. Acestea ar putea fi ultimele cutii cu Windows pe care le vom mai vedea. 

Designul cutiilor a ajuns pe Internet mulțumită site-ului german WinFuture și este curat și minimalist. Dacă în cazul cutiilor cu Windows 8, proeminent era logo-ul colorat în funcție de versiune, cu Windows 10 Microsoft a ales mai mult spațiu alb și promovarea meniului de start și a imaginilor de fundal incluse în versiunea 10 a sistemului de operare.

Microsoft va produce și cutii speciale pentru copiile de tip USB, pentru cei care au sisteme care nu dispun de unități optice de citire. Acestea vor avea numai logo-ul Windows pe ele.

cutie windows 10

Totuși, de ce credem că vor fi ultimele cutii cu Windows pe care le vom vedea în magazine? După ce a anunțat Windows 10, Microsoft a explicat că acesta va fi ultimul sistem de operare pe care compania are de gând să-l lanseze. Asta nu înseamnă că nu va mai suferi modificări pe parcursul timpului sau că nu vor exista actualizări, dar acestea se vor face online, automat, pe măsură ce Microsoft tinde spre modelul de business ”Windows as a service”.

Și în acest caz, majoritatea celor care vor folosi Windows 10 o vor face prin intermediul unui upgrade online gratuit de la Windows 7 și Windows 8.

Cei care vor să achiziționeze o copie fizică de Windows 10 o vor putea face pe 29 iulie.

loading...