Această ambarcațiune este cea mai luxoasă insulă privată concepută vreodată

Se pare că să ai un yacht cu care să cutreieri apele azurii din jurul insulelor exotice nu mai este suficient. Deși designul ambarcațiunilor de lux a devenit din ce în ce mai extravagant, niciunul nu se compară cu Kokomo Ailand, un hibrid între yacht și insulă privată.

Mai mult insulă mobilă decât yacht, Kokomo este un vas plutitor, cu o parte care se află parțial sub apă, care oferă un nivel al luxului  care poate concura cu orice resort de cinci stele. Conform companiei, „habitatul plutitor” dispune de mai multe punți și facilități, un penthouse ridicat la ceruri și un club pe plajă.

Oaza privată are toate facilitățile unui resort de lux. Locuința posesorului este situată la 80 de metri deasupra mării și beneficiază de două lifturi, un jacuzzi din sticlă, un club privat și o priveliște asupra oceanului care îți taie răsuflarea.

Gigantica platformă este propulsată de opt motoare, la viteze de până la 8 noduri, sau 15 km/h. Una dintre cele mai exotice trăsături este puntea-junglă, care include palmieri, grădini verticale și cascade. De asemenea, există și o punte-spa, cu o sală de fitness, locuri special amenajate pentru masaj și saloane de înfrumusețare.

O altă punte impresionantă este cea care întruchipează plaja. Aici sunt amplasate mai multe piscine, zone pentru grătar, locuri unde poți lua cina sub apă, o stație de unde poți hrăni rechinii, sau cinematograf în aer liber. Sub puntea-plajă se află cea VIP, care vine echipată cu piscine de tip infinity și balcoane private.

Conform Business Insider, compania din spatele minunăției, Migaloo Private Submarines, nu a primit încă vreo comandă pentru o astfel de navă, dar susține că este pregătită  să construiască una imediat ce există cerere, mai ales că au toată tehnologia deja pregătită. Potrivit companiei, prețul depinde de dorințele clienților.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: