A doua generație de smartwatch-uri Huawei va fi orientată către femei

A doua generație de smartwatch-uri Huawei va fi orientată către femei

După ce au lansat primul lor smartwatch la Mobile World Congress anul acesta, Huawei a decis să continue seria de ceasuri inteligente cu un alt model, de data aceasta dedicat femeilor. Acesta se va numi Huawei Watch Women Edition.

Cu ocazia CES 2016, în Las Vegas, Huawei consideră că acesta este momentul propice să lanseze modelul de smartwatch pentru femei. Nu se știe dacă modelul pentru bărbați va fi, de asemenea, adus la zi, însă, e clar că acum cuplurile vor putea alege în mod unanim Huawei dacă vor căuta o pereche de ceasuri inteligente care să se potrivească cu fiecare dintre ei.

Compania chineză a lăsat de înțeles că noul ceas va veni cu opțiunea de a oferi conectivitate 4G, probabil că un nano-SIM va încape pe undeva, și că va merge pe un sistem de operare Android Wear OS. Ceasul se va putea sincroniza atât cu dispozitive Apple cât și cu cele Android.

Conform 9To5Mac, a doua generație de ceasuri inteligente Huawei va avea un ecran puțin mai mic decât predecesorul său, iar ecranul de 1.4-inch construit din cristale de safir va avea o rezoluție de 400×400 de pixeli, oferind 40 de tipuri de fețe și modele. Evident că design-ul va avea o serie de trăsături ce vor accentua latura feminină a purtătoarelor. Cureaua va fi mai subțire, iar ceasul va emana o eleganță mai subtilă comparat cu versiunea de bărbați.

E de așteptat ca bateria noilor ceasuri Huawei să fie îmbunătățită, iar, pentru a atrage clientela de lux ce s-a dovedit a fi un segment de piață foarte important pentru smartwatch-uri în general, noile modele Huawei vor venit și cu o variantă placată cu aur.

A doua generație de smartwatch-uri Huawei va fi orientat către femei

Citește și: