4G accesibil: UTOK lansează smartphone-ul Q5 GT și tableta Hello 7Q LTE

4G accesibil: UTOK lansează smartphone-ul Q5 GT și tableta Hello 7Q LTE

UTOK anunță două noi dispozitive, smartphone-ul Q5 GT și tableta Hello 7Q LTE, ambele echipate cu tehnologie 4G, procesoare Quad Core 64-bit și sistem de operare Android Lollipop 5.1.

Cele două dispozitive sunt dotate cu procesoare MediaTek de ultimă generație, cu patru nuclee și arhitectură 64-bit. Pe lângă mărirea vitezei de procesare, UTOK Q5 GT și Hello 7Q LTE beneficiază de avantajele tehnologiei 4G. Astfel, utilizatorii pot atinge viteze de150 Mb/s la descarcare și 50 Mb/s pentru încărcarea datelor, reducând astfel timpii de așteptare în cazul streaming-ului video și audio. Plusul de viteză este completat de sistemul de operare Android Lollipop 5.1, ce aduce o serie de îmbunătățiri în cazul interfeței grafice, a securității și a gestionării energiei.

“Oamenii împărtășesc din ce în ce mai mult lucrurile pe care le trăiesc în fiecare zi, drept urmare este firesc ca aceștia să își dorească viteze mai mari de procesare și de transfer. UTOK Q5 GT și Hello 7Q LTE se adresează atât fanilor smartphone-urilor, cât și celor ce preferă dimensiunile generoase ale unei tablete și oferă tehnologie de ultimă generație, ce asigură o experiență portabilă de calitate. Suntem convinși că, alături de sistemul de operare Android Lollipop 5.1 inclus, cele două noi produse vor fi pe lista de preferințe a multor fani ai tehnologiei accesibile”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

UTOK Q5 GT este un smartphone dual SIM echipat cu procesor quad-core 64-bit, de 1 GHz, 1 GB RAM și 8 GB memorie internă, ce poate fi extinsă cu până la 32 GB, prin intermediul unui card microSD. Noul smartphone se folosește de vitezele 4G pentru a reda rapid conținutul multimedia pe ecranul IPS de 5 inch și rezoluție qHD.  UTOK Q5 GT are camere de 8 si 2 megapixeli incluse.

UTOK Hello 7Q LTE este o tabletă ce dispune de un ecran IPS, cu o diagonală de 7 inch și rezoluție 1024×600 pixeli, procesor quad core 64-bit, cu frecvență de 1 GHz, 1 GB RAM și 8GB memorie internă, ce poate fi extinsa cu pana la 32 GB. Versatilitatea tabletei UTOK Hello 7Q LTE este sporita de tehnologia Dual SIM si de includerea functiilor de localizare prin intermediul GPS.

Atât UTOK Q5 GT, cât și UTOK Hello 7Q LTE dispun de beneficii precum o lună de conținut gratuit în aplicațiile Seenow și Zonga, 100 de cărți preinstalate prin Elefant eBooks Reader, aplicația de suport UTOK Now, precum și de iaBilet

Smartphone-ul UTOK Q5 GT si tableta UTOK Hello 7Q LTE  sunt disponibile pe www.utok.ro, la pretul de 699 lei, respectiv 599 lei.

utok_q5_gt_3

Citește și: