ZTE Grand SII, flagship-ul producătorului la MWC

ZTE Grand SII, flagship-ul producătorului la MWC

ZTE Grand SII este probabil flagship-ul producătorului la MWC în acest an.

ZTE Grand SII

ZTE Grand SII este cel mai performant smartphone pe care producătorul îl are la standul Mobile World Congress anul acesta. După cum arată și ce configurație are, putem să spunem liniștiți că ZTE este pe urmele lui Samsung și ale lui LG în ceea ce privește piața de smartphone-uri. Plecați și ei din Asia, este foarte probabil să ajungă cu un marketing adecvat să concureze pe toate piețele, chiar și pe cea americană, cu dispozitive high-end.

ZTE Grand SII deține un procesor Quad-Core Qualcomm Snapdragon 800 cu o frecvență de 2.3 GHz, vine cu Android 4.3 ca sistem de operare și deține un ecran de 5.5 inci,FullHD, de tip IPS. Camera principală este de 13 Megapixeli și folosește un senzor cu iluminare ExmorR de la Sony iar camera frontală de doar 2 Megapixeli este capabilă de înregistrare 1080p. Acumulatorul are 3000 mAh iar cei 2 GB memorie RAM în ajută foarte mult în utilizarea mai multor aplicații simultan.

Dispozitivul are o greutate de 150 grame și margini destul de subțiri și este menit a fi un concurent pentru Galaxy Note 3 sau LG G Pro 2, lucru pe care aproape că reușește să îl facă. Dacă prețul acestuia va fi ceva mai mic decât al celor două menționate, atunci cu siguranță Samsung și LG vor avea un competitor.

DSCF6531

DSCF6533

DSCF6535

DSCF6536

 

Citește și: