”Yo Hodor”, clona aplicației Yo care Hodor Hodor Hodor

, 28 Iun, 16:41

La mai puțin de două săptămâni după ce aplicația Yo a fost lansată oficial, în magazinele de aplicații au început să apară primele clone. Yo Hodor este dedicată fanilor Game of Thrones.

Serialul Game of Thrones este poate cel mai popular serial al tuturor timpurilor. Nu ar trebui să ne mire că unul din personajele seriei a devenit inspirație pentru o clonă a celei mai inutile și enervante aplicații de anul acesta.

Yo Hodor” combină notificările de tip push cu mesajul Hodor pentru a enerva pe toată lumea. Aplicația este disponibilă numai pentru iOS, însă există o aplicație similară, numită ”Hodor”, specială pentru Android. Aceea ar putea ajunge și pe ceasurile inteligente cu Android Wear.

În aplicația pentru Android, utilizatorii își pot bombarda cu prietenii cu 20 sau 50 de mesaje, dacă plătesc 2 sau 5 cinci dolari.

Aplicațiile ar putea dispărea în curând din magazinele de aplicației, deoarece nu există o afiliere oficială cu HBO, producătorul serialului Game of Thrones, deci încalcă unele drepturi de autor. 

Pentru cei care nu sunt familiari cu serialul, Hodor este un personaj secundar, mare cât un urs dar blând ca un vițel care știe să zică numai… Hodor. Urmăriți mai jos o selecție a celor mai bune momente ale lui Hodor.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail