Yahoo forțează update-ul la browser pentru afișarea noii variante de email

, 09 Mai, 16:15

Yahoo a decis că utilizatorii ce folosesc un browser cu două versiuni mai vechi decât cea actuală vor beneficia doar de varianta Basic a platformei proprii.

Yahoo

Varianta Basic pentru Yahoo Mail înseamnă că nu veți avea access la funcții precum corectarea gramaticală, chat-ul pe Messenger direct din browser, teme customizabile și alte câteva elemente. Decizia va intra în vigoare pe data de 6 iunie a acestui an pentru utilizatorii ce folosesc un browser care este cu 2 versiuni mai vechi decât cea actuală și se aplică atât pentru Google Chrome cât și pentru Mozilla Firefox, Internet Explorer, sau Apple Safari.

Motivul deciziei este asigurarea unei compatibilități și a unei funcționări mai bune a serviciilor Yahoo, fără a fi nevoie de o echipă foarte mare de dezvoltatori care să lucreze pentru mai mult de două versiuni de browsere. Oricum update-ul este benefic din punct de vedere securitate, pentru oricare din utilizatorii de internet.

Așadar, dacă aveți o versiune mai mică de 8 pentru Internet Explorer, 32 pentru Google Chrome, 5 pentru Apple Safari și 27 pentru Mozilla Firefox este recomandat să faceți un upgrade dacă doriți să beneficiați de interfața colorată a clientului de mail, și nu vreți să vă întoarceți la cea simplă. Mi se pare interesantă această mutare, având în vedere că ultima dată când Yahoo a lansat o interfață nouă, a schimbat-o automat pentru toată lumea, versiunea veche fiind inaccesibilă în mod direct.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail