World Of Speed, un nou joc de racing pentru PC

World Of Speed, un nou joc de racing pentru PC

Slightly Mad Studios a demonstrat deja că poate realiza jocuri de racing pentru PC, cu implicarea în titluri precum Need For Speed Shift. World Of Speed este ultimul titlu anunțat.

World Of Speed

Studioul sunt implicate și într-un alt titlu care urmează să apară pentru PC, anume Project C.A.R.S.. Totuși, două titluri, unul de succes și unul ce promite mult, se pare că nu sunt de ajuns.

World Of Speed este numele celui de-al treilea joc la care se lucrează și care se dorește a fi un joc de tip MMO, cu un element complex de multiplayer online, care va fi desigur free-to-play. În World Of Speed jucătorul se va afla în scaunul șoferului, în multe tipuri de mașini. Vom vedea în joc de la obișnuitele automobile ce circulă și astăzi pe străzi, la cele mai rapide mașini de pe planetă sau cele mai controversate automobile din istoria acestui sport. Jucătorii pot opta dintre piste de curse din întreaga lume până la străzile populate din Londra sau San Francisco.

”În esență, World Of Speed va oferi o experiență masivă de multiplayer online, ce încorporează elemente dinamice și sociale, și noi metode de a concura pentru un joc de racing, de la competiții individuale până la cele pe echipe. World Of Speed este un joc online și va avea un suport continuu cu conținut nou și inovativ, pentru a menține competiția acerbă, la mult timp după lansare acestuia.”a spus Ian Bell, Chief Executive Office la Slightly Mad Studios.

World Of Speed va intra în stadiul Beta în primăvara acestui an, o dată de lansare oficială nefiind până acum menționată. Site-ul oficial worldofspeed.com vă poate ține la curent cu evoluția jocului.

Citește și: