Wolfenstein: The New Order continuă seria macabră de jocuri [VIDEO]

După ce Wolfenstein a făcut istorie în domeniul FPS-urilor, se pare că va fi următorul titlu din serie.

Wolfenstein The New Order Bethesda

este unul dintre primele shootere 3D pentru PC, un titlu lansat în 1992, pe vremea când mulţi dintre noi mai cochetam cu mrejele copilăriei. Deşi la ora actuală este destul de greu ca un astfel de titlul să mai revoluţioneze genul FPS, Wolfenstein: The New Order reuşeşte măcar să continue o premisă foarte interesantă iniţiată în celelalte jocuri din serie.

Trailerul de mai jos este primul care a fost făcut public pentru jocul celor de la MachineGames. Cum era de aşteptat, printr-o combinaţie de cutscene-uri şi secvenţe in-game, rezultatul este destul de sumbru, dacă nu macabru. Una peste alta, pregăteşte terenul pentru o experienţă de gaming serioasă, destinată celor care au o sensibilitate pentru nemţi şi contexte pseudo-istorice.

Iniţial, acest titlu trebuia să fie lansat în 2013, dar, din mai multe motive, lansarea sa a fost amânată aproximativ un an. Cu toate acestea, nu avem încă o dată exactă de lansare, iar trailerul ataşat nu face face nimic în a remedia această dilemă. Pentru a calma spiritele gamerilor entuziaşti, Pete Hines de la Bethesda a insistat într-un interviu pe faptul că timpul în plus a fost petrecut finisând noul Wolfenstein. În plus, dorinţa de a lansa The New Order în acelaşi timp pe PC, console actuale şi console next-gen, a avut de asemenea un impact negativ asupra timpului de lucru.

18:00 10.04.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video