Wolfenstein: The New Order primește un trailer pentru gameplay

Începând din data de 20 mai, gamerii vor putea să se joace în rolul lui Blazkowicz in Wolfenstein: The New Order, contra naziștilor desigur.

wolfenstein-the-new-order-helmet-wallpaper-1

Aceasta este ultima versiune a jocului și putem fi destul de convinși că diferă destul de mult de ultima variantă lansată acum multă vreme. De fapt jocul s-a schimbat atât de mult încât jucătorii au acum posibilitatea de a termina misiunile în mai multe moduri. Într-o încercare de a oferi o perspectivă asupra acestor moduri de joc, Bethesda a lansat un trailer de gameplay, în care jucătorul poate termina misiunea în modul stealth sau se poate dezlănțui în totalitate. Prima variantă necesită ca jucătorii să își ucidă inamicii fără să atragă atenție asupra lor, pe cât posibil.

În cazul în care nu este prea evident, modul mayhem necesită ca jucătorul să termine misiunile în modul cel mai barbar posibil. Lansarea video-ului coincide cu dorința producătorului de a crea anticipație în legătură cu acest titlu, pe cât de mult posibil.

Cei care încă nu ați făcut precomandă aflați că există o serie de bonusuri la achiziție, bonusuri ce includ item-uri pentru Team Fortress 2, și accesul la viitorul DOOM în variantă beta. Bonusurile sunt disponibile doar la precomanda de pe Steam, nu și din alte locuri sau magazine online care deja îl menționează.

00:02 01.05.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video