Website-ul Twitter devine platformă de mesaje instant

, 14 Apr, 09:55

Un introduce notificările de tip fereastră, prin care puteţi conversa mai rapid cu diverşi internauţi.

twitter-real-time-notifications mesagerie instant update

Twitter este considerată cea de a doua reţea socială ca dimensiune după Facebook. A inclus aproape de la început opţiunea de a trimite mesajele directe către alţi utilizatori şi a avut un sistem de notificări prin care vă anunţa dacă cineva a interacţionat cu tweet-urile voastre.

În speranţa de a spori nivelul de interactivitate al platformei, mai ales în versiunea web a serviciului, introduce în această perioadă notificările interactive de tip pop-up. Evidente în captura de mai sus, aceste notificări facilitează conversaţia într-un mod similar cu Facebook. În plus, puteţi vedea mult mai clar dacă cineva v-a dat o replică la un tweet, dacă v-a dat retweet sau v-a adăugat respectivul tweet la  favorite. Tot în acelaşi mod vi se va aduce la cunoştinţă faptul că aveţi un nou urmaş (follower). Partea de interactivitate incorporată în aceste pop-up-uri include posibilitatea, direct din acea mică fereastră, a redactării rapide a unui reply sau retweet cât şi trecerea unui tweet la favorite.

Noua funcţie va fi încorporată treptat, în următoarele săptămâni, în profilurile tututor. Singurul lucru pe care trebuie să-l aveţi în vedere este că noul format de notificări trebuie activat din pagina de configurare a profilulului vostru.

În teorie, acest update s-ar putea să ţină utilizatorii mai mult pe site şi să faciliteze interacţiunea cu mai multe funcţii oferite de platformă. Rămâne ca în timp să vedem consecinţele.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail