16 nov. 2014 | 12:23

Votezi la alegeri prezidențiale, ai parte de reduceri speciale

ACTUALITATE
Votezi la alegeri prezidențiale, ai parte de reduceri speciale

Un magazin online care comercializează electronice și gadgeturi anunță că oferă reduceri persoanelor care demonstrează că au participat la turul al doilea de alegeri prezidențiale 2014. 

votat

Sub sloganul ”Dacă ai votat ești prietenul nostru”, cei de la FunGadgets.ro le promit celor care votează în turul doi de alegeri prezidențiale 2014 reduceri speciale. ”Pentru că te implici. Pentru că îți pasă. Pentru că ești activ. Pentru că nu lași pe alții să decidă pentru tine. Pentru toate astea – te considerăm prietenul nostru”, se arată pe site.

Astfel, persoanele care au pus ștampila pe buletinele de vot beneficiază de reduceri de 20% la orice comandă efectuată. Cumpărătorii vor trebui să prezinte dovada votului, sub forma unei poze cu spatele cărții de identitate.

”FunGadgets.ro nu este afiliat politic, nu facem campanie electorală și nu urmărim să promovăm un candidat anume. Susținem implicarea civică. NU trimite poza cu buletinul de vot! Este ilegal să faci poză în interiorul cabinei de vot. Pentru noi nu contează cu cine ai votat ci doar că ai votat”, mai scrie pe site.

Și transportul va fi gratuit pentru persoanele din București, mulțumită serviciului de curierat pe bicicletă Tribul. Tu ai votat la aceste alegeri prezidențiale?