Virtuix Omni VR va începe livrările din luna iulie

, 16 Apr, 12:18

Virtuix Omni este un concept de suport pentru un utilizator de Oculus Rift, care îi permite acestuia să își miște și picioarele în timpul jocului.

Virtuix Omni VR

Dacă ne uităm bine la el, am putea să îi spunem un premergător pentru oameni mari, Virtuix Omni având aproape același principiu de funcționare. Avantajul într-un joc este că permite mișcarea utilizatorului, într-un mod mai normal, fără să dărâmi toată mobila prin casă. Demonstrațiile acestui proiect au avut un mare succes printre pasionații de realitate virtuală și gaming iar creatorii acestuia au decis că este momentul să lanseze precomenzile.

Desigur, dispozitivul ar putea fi utilizat și cu alte perechi de ochelari de realitate virtuală, însă momentan suportul complet este pentru Oculus Rift, produs care știm că momentan nu mai este disponibil la comandă. Avantajul acestui „premergător” este că îi vizează exact pe cei care au comandat un set de realitate virtuală Oculus Rift, creatorii având un parteneriat mai vechi cu aceștia.

Pachetul complet va fi disponibil la 499 de dolari și include hamul și toate harnașamentele necesare, plus papucii speciali pentru acesta și software-ul aferent. Probabil că cei care își vor comanda acest produs vor realiza că banda de alergat pe care își usucă acum hainele a devenit și mai inutilă.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail