Vânzările de Galaxy Note 4 sunt mai slabe decât cele ale Note 3 de anul trecut

, 26 Oct, 12:24

Samsung Galaxy Note 4 este în magazinele din România de mai bine de două săptămâni, însă până acum nu a reușit să se ridice la nivelul predecesorului său în termeni de vânzări la nivel internațional.

Review samsung galaxy note 4

Samsung Galaxy Note 4 a început să fie comercializat de la începutul lunii octombrie, iar până acum compania sud-coreeană a reușit să livreze global aproximativ 4,5 milioane de telefoane. Deși la prima vedere cifra este impresionantă, noua iterație din seria Galaxy Note nu a reușit să-l egaleze pe Note 3 la acest capitol, care în aceeași perioadă s-a vândut în 5 milioane de exemplare.

Aceste 500 de mii de unități în minus au fost cauzate de câteva motive. În primul rând, Samsung Galaxy Note 4 și-a făcut apariția în unele țări mai târziu decât în altele. Un bun exemplu în acest sens este Marea Britanie, unde telefonul a fost pus în vânzare abia pe data de 17 octombrie.

Galaxy Note 4 simte concurența de la iPhone 6 Plus

În al doilea rând, Samsung Galaxy Note 4 nu a reușit să atragă segmentul de utilizatori pe care și-l dorea. Majoritatea celor care pun preț pe design-ul și aspectul telefonului s-au abținut de la a-și achiziționa un Galaxy Note 4, mulți dintre aceștia chiar optând pentru un iPhone 6 Plus. Este clar că cei de la Apple au reușit să fure o parte din piața celor de la Samsung prin lansarea propriului phablet deși este greu să estimăm ce procent.

De asemenea, utilizatorii care deja și-au cumpărat un Galaxy Note 3 sau un Galaxy S5 dinainte nu ar fi avut cum să fie convinși să facă un upgrade, din moment ce Galaxy Note 4 nu oferă destule schimbări pentru a justifica banii cheltuiți în plus. Totuși, Samsung Galaxy Note 4 s-a vândut mai bine decât Galaxy Note 2 care în aceeași perioadă atinsese 3 milioane de unități livrate global.

Cu un ecran QHD de 2.560 x 1.440 pixeli, 3GB RAM, un procesor octa-core Exynos (sau quad-core Snapdragon, în funcție de variantă) și nu în ultimul rând una dintre cele mai performante camere foto de pe piață, Samsung Galaxy Note 4 rămâne unul dintre cele mai puternice telefoane pe care le puteți achiziționa.

Preț: în următoarea perioadă a reducerilor, poți cumpăra Galaxy Note 4 de la acest magazin online. De asemenea, ai la dispoziție câteva oferte bune și aici.

„Am spus despre iPhone 6 că nu este perfect, dar este cel mai bun smartphone și încă sunt de acord cu acea afirmație. Despre Samsung Galaxy Note 4 voi spune că este cel mai bun phablet și dă sens ecranului mai mare“, am apreciat noi în review-ul pentru Samsung Galaxy Note 4.

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Mai prietene Bogdan tu ori te faci ca nu intelegi ori manipulezi intr-o maniera ordinara!
Note 4 se vinde in restul lumii(Europpa etc) de doar vreo 10 zile,el s-a vandut initial,la lansarea primara,doar in Korea,asa ca vanzarile alea de 4,5 milioane sunt pe maxim 30 zile daca faci calculul corect,asa ca sunt mult mai mari decat ale lui Note 3,nu mai scire prostii pentru unii chiar ajung sa te creada.
Note 3 a avut 5 milioane vandute dupa primele doaua luni asa ca sta mai prost decat Note 4 in mod clar.
Si ca sa nu avem discutii inutile eu detin in acest moment ,Note 3!

Bogdan Cristea

Arată-mi și mie, te rog, o sursă care spune că 5 milioane de modele Note 3 s-au vândut în 2 luni și nu într-una.

Ok,dar daca facem calculul foarte strict Note 4 nu a avut decat vreo 20 de zile de vanzare la nivel mondial,adica in acest moment este prea devreme ca sa spunem ca s-a vandut mai bine sau mai prost ca Note 3,de aceea mie mi se pare stirea manipulatoare.

Bogdan Cristea

„Aceste 500 de mii de unități în minus au fost cauzate de câteva motive. În primul rând, Samsung Galaxy Note 4 și-a făcut apariția în unele țări mai târziu decât în altele. Un bun exemplu în acest sens este Marea Britanie, unde telefonul a fost pus în vânzare abia pe data de 17 octombrie.”
Am prezentat si alte doua motive care ar fi putut fi cauza vanzarilor mai slabe. Prin urmare ai acces la toate informatiile. Nu am ascuns deloc faptul ca s-a pus in vanzare mai tarziu in unele tari.

Chiar si asa titlul articolului este manipulator!Exista persoane care doar citesc titlurile si trec mai departe,iar acesta titlul,exprima o minciuna!

Răzvan Băltărețu

Vă cerem scuze, nu putem anticipa ignoranța cititorilor. Încercați, totuși, să citiți. Cititul face bine, aduce clarificări.

Sunt posesor de Note 4. Pana acu ai scris în Review numai minciuni. Urat din partea ta. O credibilitate se clădește cu corectitudine. Tu o dai în diverse urat cu telefonul ăsta.

Răzvan Băltărețu

Bună ziua. Eu sunt cel care a scris review-ul pentru Galaxy Note 4. Unde sunt acele minciuni? Ce v-a nemulțumit, posesor de Note 4 fiind?

Cand am facut referire la unii cititori care citesc doar titlul nu ma refeream si la mine,eu am citit tot articolul si acesta in asmamblu este manipulator!
De exenplu Samsung nu a aparut in unele tari mai tarziu cum scrieti acolo,a aparut in 90 % din ele mai tarziu,adica in marea majoritate,lansarea initiala a fost doar in Korea si ulterior China.
Acesta este motivul petru care unii au optat pt iPhone 6 Plus pentru ca Note 4 nu se prea lansase,logic nu?
si restul argumentelor din articol sunt clisee,niciun producator nu aduce imbunatatiri majore de la o generatie la alta,asta nu e un motiv sa nu cumperi,Note 4 fata de Note 3 este imbunatatit la toate capitolele.

Rog din suflet posesorii de Samsung Galaxy Note 4 sa-mi spuna daca Pen Stylus.ul de la Note 4 este compatibil cu Note 3 .
Aparent ambele Stylus.uri sant identice , dar numai un posesor de Note 4 sau Note 3 stie daca cele doua Stylus.uri sant interschimbabile .
Nu gasesc Pen Stylus ptr. Note 3 dar am gasit ptr. Note 4 . Nu stie insa nimeni sa-mi spuna daca sant identice .
Va multumesc mult !

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail