Update-ul pentru Xbox One vine cu îmbunătățiri importante de performanță

Update-ul pentru Xbox One vine cu îmbunătățiri importante de performanță

Update-ul pentru Xbox One, lansat săptămâna aceasta vine cu o serie de îmbunătățiri semnificative la nivel de performanță și compatibilitate.

Xbox One Update

Primele elemente vizibile ale update-ului pentru Xbox One sunt suportul pentru aplicații precum HBO Go, Twitter, și altele pentru social media. Acesta aduce și o compatibilitate mai mare pentru HDD-urile externe ce se pot conecta la consolă. Conform unui tweet al executivului Microsoft, Phil Spencer, noul Xbox One oferă și o lățime de bandă mai mare pentru GPU, alături de alte opțiuni interesante pentru dezvoltatorii de jocuri pe această platformă.

Disputa continuă dintre Play Station 4 și Xbox One, referitoare la performanța acestora, nu i-a afectat pe cei de la Microsoft aproape deloc. Acest update aduce un spor aproximativ de performanță de 10%, iar Microsoft oferă aparent dezvoltatorilor posibilitatea de a folosi acest spor de performanță, după cum doresc.

O declarație oficială din partea companiei ar fi de folos pentru a explica cum se obține acest spor de 10 procente, update-ul spunând doar că ”va include noi opțiuni pentru cum pot folosi dezvoltatorii, resursele de sistem, precum și o flexibilitate mai ridicată pentru interfața cu utilizatorul pentru voce și gesturi.

Această mențiune indică posibilitatea ca dezvoltatorii să fie nevoiți să renunțe la folosirea opțiunilor de voce și gesturi, pentru a atinge acest plus de performanță de 10 procente.

Citește și:
Etichete: