Unul dintre cele mai importante evenimente de carieră și inovație va avea loc în noiembrie

Unul dintre cele mai importante evenimente de carieră și inovație va avea loc în noiembrie

Evenimentul de carieră și inovație Career Innovation Week se adresează studenților, masteranzilor și tuturor celor care au un nivel de experiență pe plan profesional.

career innovation week

Săptămâna aceasta,în zilele de joi și sâmbătă, pe 13 și 15 noiembrie, va avea loc evenimentul din București, iar pe 19 noiembrie, cel din Ploiești. Acest eveniment este ideal pentru toți cei care sunt interesați de domeniile Finance & Banking, Sales & Marketing, Research & Engineering, IT & Telecom. Evenimentul Career Innovation Week nu este la prima ediție, aceasta având loc cu câteva zile în urmă, pe data de 8 noiembrie în Brașov unde a reunit 180 de participanți, studenți si proaspăt absolvenți, în cadrul unei zile dedicate domeniului IT&C și ingineriei.

„Ne bucurăm pentru succesul ediției din Brașov și pentru feedback-ul pozitiv primit atât din partea participanților cât și a companiilor prezente. În cadrul ediției Career Innovation Week Brașov am cunoscut foarte mulți studenți pasionați de domeniul în care vor să se angajeze, interesați să afle care sunt inovațiile în domeniul lor de interes și cum pot evolua profesional. Foarte mulți dintre cei prezenți au venit pregătiți să descopere ce tehnologii trebuie sa aprofundeze pana la finalul studiilor, astfel încât să aibă șanse cât mai mari de angajare.” – Andreea Balaci, Project Manager, Career Innovation Week.

career innovation week

Evenimentul va avea loc joi și sâmbătă în București, iar în Ploiești doar în ziua de miercuri, 19 noiembrie. Participarea la acest eveniment va permite accesul la conferințe și workshop-uri susținute de persoane din conducerile marilor companii. Cei care vor fi prezenți pot întâlni echipa Robochallenge, au posibilitatea sa experimenteze tehnologia 3D printing și să testeze și să asiste la modul în care se realizează roboți umanoizi. Cei ce își doresc să lucreze pentru una din companiile prezente,  pot susține un interviu cu specialiști în recrutare în baza unei preînscrieri la secțiunea dedicată evenimentului.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi accesate pe Hipo.ro, la secțiunea dedicată proiectului Career Innovation Week.