Un pilot independent Nascar primește sponsorizări în monedă… virtuală

Un pilot independent Nascar primește sponsorizări în monedă… virtuală
Radu Neagu
17:55 21.03.2014

Nascar este un sport destul de scump, mai ales pentru cei care concurează. Unii piloți independenți recurg astfel la metode de sponsorizare mai puțin obișnuite.

Dogecoin Nascar

Josh Wise este pilotul mașinii cu numărul 98 din Sprint Cup Series, și a concurat ceva vreme fără sponsori. Limitele sale financiare au fost însă atinse, așa că utilizatorii  forumului Reddit s-au gândit să îl ajute pentru a primi sponsorizarea de care are nevoie.

Soluția cea mai simplă este, în acest moment, o monedă virtuală, iar Dogecoin este una dintre cele mai ușor de minat. Desigur, valoarea acesteia este infim de mică, însă utilizatorii sunt pregătiți să pună umărul la succesul lui Josh Wise. Până acum, suma strânsă în câteva zile este de aproape 70 de dolari, iar până la 55.000 de dolari cât are nevoie este cale lungă.

Josh Wise a aflat de campanie și a promis ca mașina pe care o conduce să promoveze respectiva monedă virtuală, precum și forumul Reddit în timpul curselor, dacă reușește să atingă plafonul minim.

Adevărul este că șansele de a strânge toată suma există. Dacă vorbim de monedă virtuală, sumele câștigate de unii într-o perioadă extrem de scurtă sunt chiar colosale, iar acest lucru s-a întâmplat cu un efort minim. Este destul de probabil ca unul dintre pionierii acestui sistem să pună umărul pentru a îl trimite pe Josh Wise la cursele Nascar.

Comentarii
loading...