Un nou SSD OCZ anunțat: Vertex 460

Un nou SSD OCZ anunțat: Vertex 460

Vertex 460 este noul SSD OCZ anunțat, o versiune îmbunătățită a lui Vertex 450.

OCZ Vertex 460

După spusele producătorului, acest SSD OCZ Vertex 460 continuă să ofere o soluție excepțională pentru segmentul de mainstream, fiind atât foarte rapid, cât și fiabil. OCZ Vertex 450 folosește controller-ul Barefoot 3 M10 împreună cu memorii Toshiba pe 19 nm, memorii de tip MLC NAND Flash.

Vertex 460 funcționează la vitezele specificate, fără a fi nevoie de intervenții software prin programe dedicate de optimizare. Acesta are viteze de citire de 545 MB/s și viteze de scriere de 525 MB/s. Controller-ul Barefoot 3 deține posibilitatea de criptare pe 256 biși de tip AES, fără a avea compormisuri asupra performanței. La o garanție de 3 ani, OCZ specifică o scriere minimă de 20 GB pe zi, și vine și cu o suită de unelte de analiză și management pentru memoria flash. Aceste unelte adaptează automat celulele de memorie mai utilizate, pentru operațiuni mai puțin importante, pentru a nu compromite datele aflate pe acesta.

Noul SSD OCZ Vertex 460 vine în trei capacități, de 120 GB, 240 GB și 480 GB, într-0 carcasă din aluminiu de doar 7 mm grosime. Astfel este compatibil cu toate ultraportabilele de pe piață. În pachet se găsește desigur și un adaptor de 3,5 inci, pentru carcasele ce nu dețin suport de SSD-uri dedicat, și software-ul Acronis True Image, pentru transferul rapid al imaginii de sistem pe noul dispozitiv.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: