Un nou pachet AMD Never Settle Forever se va lansa săptămâna viitoare

, 18 Apr, 17:10

AMD a avut un succes răsunător cu pachetul lor de jocuri Never Settle Forever, iar săptămâna viitoare vor lansa încă unul.

AMD Never Settle

Pachetul este disponibil desigur la achiziția unei plăci grafice AMD, din zona High-End, dar chiar și din segmentul de mainstream și low-end. Desigur, uele dintre aceste titluri sunt ceva mai învechite, însă acest lucru i-a motivat pe AMD să revizuiască această listă. Bundle-ul este disponibil pentru toate cele trei segmente de preț, în funcție de cipul grafic pe care îl dețin aceste plăci. Astfel, pentru R9 295X2, R9 290(x) sau R9 280(x) utilizatorii vor putea alege trei jocuri din lista de mai jos, clienții de R9 270(x) și R7 260 vor avea posibilitatea de a alege două jocuri după cum spune tabelul, iar cei care achiziționează o placă grafică cu un cip R5 250 și R7 240 vor avea dreptul la un singur joc dintre cele bifate.

Ultimul titlu adăufat pe listă este Murdered: Soul Suspect, un joc care nu a fost încă lansat, dar va fi activ pentru download în luna iunie a acestui an. Restul sunt aproape aceleași, și putem alege dintre titluri consacrate ca Tomb Raider and Hitman. Din nefericire BioShock, Crysis și Far Cry au dispărut de pe listă în favoarea lui Thief care are acum suport epntru AMD True Audio și pentru Mantle.

AMD Never Settle Bundle

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail