Un nou God of War se apropie, detaliile sunt însă puține

Un nou God of War se apropie, detaliile sunt însă puține

T.C. Carson, vocea oficială a lui Kratos din seria legendară God of War, se zvonește că este deja în studio, lucrând intens la următoarea iterație a acestui titlu iconic pentru PlayStation.

God of War

Există încă o mulțime de detalii importante despre noul titlu God of War, detalii pe care nu le cunoaștem. Tot ce știm la acest moment este că jocul este în stadiu de producție, însă forma finală a acestuia este de asemenea o necunoscută. Fanii seriei au probabil și o serie de întrebări la care încă așteaptă un răspuns, pentru început, nu știe nimeni unde se află corpul lui Kratos. Unul din zvonurile care circulă momentan în comunitatea de fani a jocului, este că următorul titlu God of War sugerează prima parte a unei trilogii, cu noi elemente mitologice ce stau la baza acestuia. Posibil să existe și un nou fir al poveștii, deși este destul de sigur că personajul prinicipal, Kratos, își va asuma rolul în cele din urmă.

Unul dintre puținele detalii cunoscute este acela că dezvoltatorii confirmă faptul că jocul se află în lucru iar ”povestea” se află pe mâini bune. Clipul de mai jos, stă la baza confirmării acestui zvon, asta dacă aveți pasiunea și răbdarea necesară să identificați secvențele în care se vorbește despre acest titlu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: