Un episod dintr-un serial, în clipuri de 15 secunde: Adult Swim pe Instagram

Un episod dintr-un serial, în clipuri de 15 secunde: Adult Swim pe Instagram

Postul TV Adult Swim a ales o cale foarte interesantă de a-şi promova un serial de animaţie – a apelat la reţeaua de socializare .

Adult Swim Instagram oficial transmisie

Adult Swim este un post TV creat de aceeaşi entitate responsabilă de Cartoon Network, cu marea diferenţă că primul este destinat adulţilor, în timp ce al doilea se adresează în continuare celor mici. Elementul comun dintre cele două este că, în mare parte, grila de programe conţine seriale de animaţie.

În acest caz particular vorbim de un serial intitulat Rick and Morty. Pentru a-l promova într-un mod interesant, cei de la Adult Swim au ales cu scopul de a partaja cel mai recent episod din serie. Momentan, Adult Swim pe Instagram conține mai puțin de 109 clipuri de câte 15 secunde, pentru un total de 22 de minute. Partea bună este că episodul poate fi urmărit gratuit de către oricine are acces la internet, de pe orice dispozitiv. Partea rea este că această metodă nu reprezintă nici pe departe cea mai bună cale de a viziona un serial TV. În plus, pentru a ţine interesul privitorilor viu, secvenţele video au fost postate online în ordine invers cronologică, motiv pentru care doritorii au avut de aşteptat câteva zile până să vadă începutul episodului.

La ora actuală, nu se ştie încă dacă acest Adult Swim pe Instagram a fost un experiment unic sau vom mai vedea şi alte episoade prezentate în acelaşi format. Până vom afla răspunsul, nu putem decât să sperăm că cei de la Adult Swim nu vor face tranziţia la Vine, unde ar fi fost necesare 220 de clipuri de câteva 6 secunde pentru acelaşi conţinut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: