Un copil de 10 ani îşi manifestă aprecierea pentru Windows Phone [VIDEO]

Un copil de 10 ani îşi manifestă aprecierea pentru Windows Phone [VIDEO]

Într-o prezentare care pare imposibil să fie plătită de cineva, un copil de 10 ani atrage atenţia asupra părţilor bune din Windows Phone.

Deşi rareori întâlnim la prezentări de sisteme de operare, un pasionat de Windows Phone în vârstă de 10 ani s-a urcat zilele trecute pe scenă la un eveniment pentru a vorbi de platforma pentru mobile a Microsoft. Acesta este fiul unui alt pasionat al platformei care activează online sub pseudonimnul WinPhan. Pe sistemul „aşa tată, aşa fiu”, nu putem decât să credem că în respectiva familia se ţin lecţii de WP8 şi WP8.1 de trei ori pe săptămână.

Lăsând la o parte şi preferinţele sale pentru o platformă sau alta, acesta aduce în discuţie nişte argumente foarte pertinente. În plus, întregul său discurs este mult mai bine articulat decât te-ai fi aşteptat să fie, raportat la vârstă. WinPhan Jr. atrage atenţia asupra rapidităţii unui Windows Phone, fără a fi relevant spaţiul liber sau numărul de aplicaţii instalate. Acelaşi copil descrie cu entuziasm sistemul de editare al fotografiilor şi modul în care îşi poate redimensiona tile-urile de pe ecranul principal al telefonului său Nokia Lumia 920. În trecere, este descrisă şi interacţiunea cu asistentul virtual Cortana ca fiind grozavă.

Per ansamblu, prezentarea este destul de impresionantă şi, cu toate că nu sunt eu cel mai mare fan al Windows Phone, argumentele pozitive chiar nu par ,,umflate”. Un peste alta, un asemenea copil este o mândrie enormă pentru tatăl său, iar pentru Microsoft, un PR pozitiv.

Citește și: