Tutorial: Cum să rulezi Android şi aplicaţii din Google Play pe PC

, 17 Apr, 10:10

Într-o perioadă în care foarte mulţi dintre noi încep să aibă sisteme cu touchscreen, merită să învăţaţi cum să rulaţi Android şi aplicaţii din Google Play pe PC. Soluţia este foarte simplă şi gratuită, iar beneficiile sunt enorme. 

Cum să rulezi Android pe PC

Popularitatea platformei Android este incredibilă. Aproximativ 79% dintre toate smartphone-urile vândute la nivel global rulează acum Android. La capitolul tablete, unde iPad-ul a dominat pentru câţiva ani acest segment, platforma celor de la Google vine preinstalată pe aproximativ 62 de procente dintre aparate. Această evoluţie surprinzătoare se datorează în mare parte ecosistemului foarte generos de aplicaţii şi faptului că, cele mai multe dintre ele, sunt gratuite. Din acest motiv, ar fi şi păcat să nu le puteţi rula şi pe PC-ul de acasă.

Peste 12 milioane de utilizatori folosesc aplicații de top la nivel mondial ca Temple Run 2, Candy Crush și, de ce nu, Flappy Birds, direct de pe desktop-ul calculatorului, prin intermediul Bluestacks. Sărim în ajutorul vostru cu o soluție cât se poate de simplă, gratuită și veritabilă în a avea acces la Android și Google Play Store pe monitoarele computerului personal.

Indiferent de sistemul de operare folosit, cu sau fără touchscreen, acest emulator de Android aduce un plus de savoare aplicațiilor native smartphone sau indisponibile în Windows Store. O dată cu rata de creștere a popularităţii Windows 8 și prezența tot mai deasă a panourilor de comandă sensibile la atingere, Bluestacks este cea mai bună alternativă, cel puţin până când vom putea avea o experiență pe măsură în Windows Store.

Vizionare plăcută.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

nu functioneaza cu antivirusul bitdefender

Alexandru Puiu

Te-ai exprimat incredibil de ambiguu, draga utilizator cu numele de Google. Nu functioneaza aplicatia bitdefender de pe Google Play sau ai o problemă în a pune în aplicare tutorialul pentru că tu ai bitdefender pe sistem? Unde e întrebarea?

Comentariul a fost facut foarte simplu si concis, (aplicatia) nu functioneaza cu antivirusul bitdefender (instalat in sistem).
Cu respect Dl. Alexandru Puiu.

Problema veche, Bluestack nu se poate instala pe sistemele ce ruleaza Bitdefender. Eu cred ca e o animozitate pe undeva intre cele doua companii, altfel nu imi explic de ce de ani de zile nu s-a oferit nicio solutie pentru problema asta, semnalata chiar si pe site-ul Bitdefender.

eu mamchinuit o zi jumate sa instalez google play store mam lasa la mina measi am bagat asta

http://www.amazon.com/gp/mas/get-appstore/android

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail