Tutorial: Cum să rulezi Android şi aplicaţii din Google Play pe PC

Într-o perioadă în care foarte mulţi dintre noi încep să aibă sisteme cu touchscreen, merită să învăţaţi cum să rulaţi Android şi aplicaţii din Google Play pe PC. Soluţia este foarte simplă şi gratuită, iar beneficiile sunt enorme. 

Cum să rulezi Android pe PC

Popularitatea platformei Android este incredibilă. Aproximativ 79% dintre toate smartphone-urile vândute la nivel global rulează acum Android. La capitolul tablete, unde iPad-ul a dominat pentru câţiva ani acest segment, platforma celor de la Google vine preinstalată pe aproximativ 62 de procente dintre aparate. Această evoluţie surprinzătoare se datorează în mare parte ecosistemului foarte generos de aplicaţii şi faptului că, cele mai multe dintre ele, sunt gratuite. Din acest motiv, ar fi şi păcat să nu le puteţi rula şi pe PC-ul de acasă.

Peste 12 milioane de utilizatori folosesc aplicații de top la nivel mondial ca Temple Run 2, Candy Crush și, de ce nu, Flappy Birds, direct de pe desktop-ul calculatorului, prin intermediul Bluestacks. Sărim în ajutorul vostru cu o soluție cât se poate de simplă, gratuită și veritabilă în a avea acces la Android și Google Play Store pe monitoarele computerului personal.

Indiferent de sistemul de operare folosit, cu sau fără touchscreen, acest emulator de Android aduce un plus de savoare aplicațiilor native smartphone sau indisponibile în Windows Store. O dată cu rata de creștere a popularităţii Windows 8 și prezența tot mai deasă a panourilor de comandă sensibile la atingere, Bluestacks este cea mai bună alternativă, cel puţin până când vom putea avea o experiență pe măsură în Windows Store.

Vizionare plăcută.

Ionut Iftimie
10:10 17.04.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video