TUTORIAL: Cum să adaugi butonul Start în Windows 8 şi Windows 8.1

, 20 Mar, 10:10

Chiar şi după mai multe tentative ale Microsoft de a rezolva problema funcţionalităţii pentru butonul Start în Windows 8, tot o soluţie terţă e cea mai bună.

butonul Start

Windows 8 a venit cu multe schimbări radicale în comparaţie cu versiunile anterioare de Windows. Multe dintre ele sunt lăudabile, dar una dintre cele mai controversate rămâne decizia de a scoate butonul Start. Chiar şi după ce a fost reintrodus în Windows 8.1, din cauza faptului că nu mai face ce făcea în Windows 7, rămâne un subiect de discuţie. Pentru cei mai nostalgici dintre noi, cei de la iobit.com au venit cu o alternativă veritabilă a butonului prin Start Menu 8 pentru Windows 8.

Metoda uşoară de navigare între interfaţa Metro şi Desktop, multitudinea de opţiuni şi faptul că e gratuit, fac din acest program cel mai bun pretendent pentru a ne pune butonul de start pe desktop, împreună cu un meniu Start ,,ca pe vremuri”. În plus, acest buton Start este şi foarte uşor de instalat şi de configurat.

Pentru mai multe detalii, clipul de mai jos foarte probabil va reuși să vă răspundă la toate întrebările pe care le-aţi putea avea pe marginea acestui subiect. Vizionare placută.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Super. Multumim mult!

Nice. O alternativa similara (tot 3rd party) este si „Start Menu ReviverSoft”, care zic eu, arata chiar mai bine (dar asta e in functie de gusturile fiecaruia). Eu il folosesc de cel putin un an de zile si nu am gasit niciuun bug.

Aceasta facilitate e valabila cam de un an de zile.E pacat ca ai descoperit-o abia acum.Microsoft ar fi castigat mult mai mult(nu bani, ci imagine) daca ar fi adoptat aceata facilitate.Sa va fie intr-un ceas bun dar…e fumata facilitatea!Vezi la Iobit istoricul aplicatiei…mai sunt si altele ! Oricum, apreciez ca ai venit si tu sa ne luminezi…!!!

Frate esti penibil, nu citez de multe ori din mirce badea, dar, nu-ti convine, schimba postul. Bine ca esti tu destept.

Alexandru Puiu

Avand in vedere ca al tau comentariu agresiv şi complet nejustificat vine după alte două încărcate de apreciere, e foarte posibil, cum de altfel ţi-ai dat şi tu seama, să nu ţi se adreseze acest material.

frumos zis!

butonul pentru idioti, nu? oau.

Idioți sau nu, eu am Windows 7 și vreau neapărat Windows 8!

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail