TUTORIAL: Cum să adaugi butonul Start în Windows 8 şi Windows 8.1

Chiar şi după mai multe tentative ale Microsoft de a rezolva problema funcţionalităţii pentru butonul Start în Windows 8, tot o soluţie terţă e cea mai bună.

butonul Start

Windows 8 a venit cu multe schimbări radicale în comparaţie cu versiunile anterioare de Windows. Multe dintre ele sunt lăudabile, dar una dintre cele mai controversate rămâne decizia de a scoate butonul Start. Chiar şi după ce a fost reintrodus în Windows 8.1, din cauza faptului că nu mai face ce făcea în Windows 7, rămâne un subiect de discuţie. Pentru cei mai nostalgici dintre noi, cei de la iobit.com au venit cu o alternativă veritabilă a butonului prin Start Menu 8 pentru Windows 8.

Metoda uşoară de navigare între interfaţa Metro şi Desktop, multitudinea de opţiuni şi faptul că e gratuit, fac din acest program cel mai bun pretendent pentru a ne pune butonul de start pe desktop, împreună cu un meniu Start ,,ca pe vremuri”. În plus, acest buton Start este şi foarte uşor de instalat şi de configurat.

Pentru mai multe detalii, clipul de mai jos foarte probabil va reuși să vă răspundă la toate întrebările pe care le-aţi putea avea pe marginea acestui subiect. Vizionare placută.

Ionut Iftimie
10:10 20.03.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video