Dacă aveam nevoie, acum există: Trunkster este primul troler inteligent

Dacă aveam nevoie, acum există: Trunkster este primul troler inteligent

Cu un design simplu şi eficient, Trunkster este un nou creat în mod special pentru amatorii de gadgeturi aflaţi mereu în deplasare.

trunkster

Din varii motive, foarte mulţi dintre noi lucrează într-un domeniu care implică multe deplasări în ţară şi în străinătate. Într-o astfel de situaţie, pe lângă faptul că se justifică să faceţi o investiţie semnificativă într-un troler mai andurant, s-ar putea să cochetaţi şi cu achiziţia unui gadget.

Poartă numele de Trunkster, iar creatorii săi sperau să obţină 50.000 de dolari în finanţare pe KickStarter pentru materializarea sa într-un . La momentul redactării acestui material însă, cu 50 de zile rămase, strânsese deja 325.000 de dolari. Are un cântar digital integrat în el pentru a avea în permanenţă o evidenţă clară a kilogramelor, un acumulator de 15.000 mAh şi vă ajută să vă încărcaţi orice gadget printr-un port USB poziţionat pe partea superioară a trolerului. Dacă pe lângă 300 de dolari, aferenţi unui Trunkster obişnuit plătiţi 40 de dolari în plus, mai primiţi şi un modul GPS ascuns undeva în carcasa micului bagaj pentru a avea o evidenţă clară în permanenţă vizavi de unde se află.

trunkster smart troller

Nu vine cu fermoare, dar are un sistem de deschidere foarte facil pentru nu vă face probleme în cazul unei urgenţe. Întreaga sa construcţie este realizată dintr-o combinaţie de policarbonat şi aluminiu pentru rezistenţă destul de bună la şocuri, iar în cazul în care lucraţi cu documente sensibile, undeva în interior, este ascuns şi un compartiment special pentru astfel de fişiere. Primele unităţi de Trunkster ar trebui livrate în luna martie a anului viitor.

Citește și:
Etichete: