Tron și Oculus Rift, o combinație ideală sub numele RiftCycles

Tron și Oculus Rift, o combinație ideală sub numele RiftCycles

Dezvoltatorii care au pus mâna pe kiturile de Oculus Rift își fac acum de cap cu ele, lansând cele mai năstrușnice invenții, cum e și RiftCycles.

Oculus Rift RiftCycles

Dezvoltatorul independent The Arcade Man a recreat experiența de condus o motocicletă din filmul Tron Legacy, cu ajutorul unpr kit-uri de Oculus Rift.

„Evoluția tehnologiei ne-a permis să avem experiențe uimitoare. Câți dintre noi am visat de a fi într-un joc, aceasta este o fantezie în mintea tuturor pasionaților. Mulțumită unui dispozitiv uimitor de mic, care ne permite experimentăm realitatea virtuală, și a proiectului  dezvoltat în ultima lună, cred că pot spune că ne aflăm într-o direcție foarte bună, cu scopul de a materializa o mare parte din visul lui Kevin Flynn … Vă prezentăm așadar proiectul RiftCycles. Acesta este un prototip arcade unic, care combină Oculus Rift cu motocicletele Light Cycles, pe care l-eam construit pe parcursul unei luni. Jocul a fost dezvoltat (folosind Unity) ca bază de pornire, motor dezvoltat de compania portugheză Overflow Interactive și este un joc bazat pe Light Cycle Bătălia din universul Tron și este pe deplin compatibil cu Oculus Rift.”

Cred că descrierea dezvoltatorului cumulează cam tot ce am avea de spus legat de acest proiect RiftCycles, asta și videoclipul de mai jos, care demonstrează funcționarea ideii puse în practică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: