Transformă tastatura în orgă cu aceste programe gratuite

Transformă tastatura în orgă cu aceste programe gratuite

Dacă ai vrut vreodată să-ți exersezi talentul de pianist, trebuie să știi că există câteva programe care îți transformă tastatura în orgă.

daum_net_20130215_145759

Fie că nu ești pregătit să scoți bani din buzunar pentru un pian sau o orgă, sau vrei pur și simplu să îți petreci timpul liber într-un mod mai melodios, Playtech îți recomandă cele mai bune programe care îți transformă tastatura în orgă.

Transformă tastatura în orgă cu Tiny Piano

Tiny Piano este, probabil, cel mai ușor de folosit program care îți transformă tastatura în orgă. Nu sunt foarte multe setări sau opțiuni de personalizare și, odată ce l-ai instalat, poți să treci imediat la compunerea de melodii.

Cei care vor să încerce și alte instrumente trebuie să știe că Tiny Piano oferă 127 de alternative, bass acustic, la vioară.

Transformă tastatură în orgă cu Garage Band

Programul Garage Band este disponibil pentru Mac și îți transformă tastatura în orgă în câțiva pași simpli,

Spre deosebire de Tiny Piano, Garage Band dispune de o mulțime de opțiuni și setări care îți vor permite să modifici orice, de la octave și modulație, până la tonalitate.

Software-ul îți oferă ș posibilitatea de a alege din mai multe instrumente muzicale, dar și posibilitatea de a-ți înregistra capodopera!

Transformă tastatura în orgă cu Virtual Piano

Virtual Piano este cel mai cunoscut program care îți transformă tastatura în orgă. Vorbim despre un software gratuit pentru Windows și Mac care nu îți dă acces la alte instrumente, dar care îți permite să să încerci să cânți singur melodii ale unor formații precum Guns and Roses sau Linkin Park

Citește și:
Etichete: