TP-Link – amplificare wireless la MWC 2014

, 01 Mar, 11:00

Nu știu dacă TP-Link are vreun interes deosebit pentru acest târg sau doar au semnat condica de prezență, însă aveau o serie de produse interesante la stand.

TP-Link

Pentru utilizatorii de internet din Barcelona, cel mai de interes produs ar fi fost router-ul ADSL și Gateway-ul ADSL prezentat de ei, pentru restul lumii, modemul 4G MiFi (Mobile WiFi) este unul din produsele asupra cărora ne-am oprit atenția.

Am mai observat un dispozitiv interesant, care oferă conectivitate WiDi, pentru sistemele ce nu dispun de așa ceva sau, mai exact, pentru toate laptopurile de generație mai veche sau sistemele de tip desktop. Este practic un stick USB care vine cu un software simplu de utilizat și care poate transmite imaginea și sunetul, wireless către un televizor, folosind standardul 802.11 ac 1200. Seria de dispozitive de amplificare a semnalului wireless continuă cu dispozitive cu conectivitate 802.11 ac, 1750 Mbps și cu capabilități dual-band. Mi-au trezit de curând interesul aceste dispozitivede amplificare wireless, iar când voi ajunge înapoi sigur voi vorbi cu TP-Link pentru a le testa.

TP-Link

TP-Link

Routere TP-Link

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail