Toshiba a lansat Satellite Click 2 Pro, un ultrabook cu tastatură detașabilă

, 26 Iun, 12:13

Toshiba anunță lansarea primului ultrabook cu tastatură detașabilă, modelul Satellite Click 2 Pro P30W. Dispozitivul ultra-portabil 2-în-1 este proiectat pentru a se putea transforma, fără nici cel mai mic efort, din laptop în tabletă.

 Satellite_Click_2_Pro_P30W-B_03

„Utilizatorul din ziua de astăzi are nevoie de performanțele pe care le livrează un Ultrabook și de confortul oferit de o tabletă, fără să fie nevoie să facă vreun compromis. Satellite Click 2 Pro P30W duce ideea de Ultrabook la un nivel superior, oferind un plus de flexibilitate la birou, acasă sau în călătorii, performanțele tehnice neavând de suferit”, a declarat Lucian Condruz, Country Manager, Toshiba România.

Formatul inovator al lui Satellite Click-2 Pro P30W cuprinde un Ultrabook cu funcții complete și o tabletă ușor de folosit, într-un singur dispozitiv. Tastatura completă, retroiluminată, detașabilă le oferă utilizatorilor posibilitatea de a păstra un nivel ridicat al productivității și al creativității, fără a fi nevoie să folosească mai multe echipamente. Grație mecanismului inteligent de atașare/detașare a ecranului, utilizatorii pot accesa cu ușurință conținutul de care au nevoie, în formatul care le este cel mai la îndemână.

Satellite_Click_2_Pro_P30W-B_08

Modelul P30W dispune de două tipuri de tastatură, care acoperă nevoi diferite. Tastatura standard oferă o autonomie a bateriei de până la șase ore, perfectă pentru vizionarea filmelor sau pentru lucru îndelungat atunci când călătorești. Versiunea îmbunătățită de tastatură oferă o autonomie de până la 9 ore, pentru o zi întreagă de lucru, precum și o unitate HDD de 500 GB pentru stocarea fișierelor media de mari dimensiuni, dar și a tuturor documentelor importante.

Satellite Click 2 Pro P30W este un dispozitiv mobil creat pentru a putea fi folosit oricând și oriunde – grosimea este de 11 mm în modul tabletă și de 20 mm în modul notebook.

Satellite_Click_2_Pro_P30W-B_11

Difuzoarele integrate în tabletă beneficiază de tehnologie DTS Soundperfecționată de Harman/Kardonși asigură un sunet foarte bun. Ecranul IPS, Full HD (1920 x 1080), oferă culori vibrante și detalii clare, în timp ce senzorul Ambient Light reglează automat luminozitatea acestuia în funcție de condițiile de iluminare exterioară.

Clickpad-ul de mari dimensiuni este perfect pentru sistemul de operare Windows 8.1, oferă suport complet pentru gesturi, iar Satellite Click 2 Pro P30W oferă și suport tactil în 10 puncte.

Grație procesoarelor Intel Dual Core i5 din a patra generație, special create pentru Ultrabook-uri, și a plăcii grafice integrate, Intel HD 4400, Satellite Click 2 Pro P30W garantează performanțe bune indiferent dacă este folosit pentru divertisment, sau dacă rulează mai multe aplicații simultan. Unitatea SSD de 256 GB, integrată în tabletă, oferă un spațiu de stocare suficient de mare pentru cele mai importante documente, dar și pentru diverse fișiere multimedia, asigurând timpi de acces foarte buni și o pornire rapidă.

Satellite_Click_2_Pro_P30W-B_15

Tableta este dotată cu un port de ieșire micro-HDMI, pentru conectarea la un ecran extern sau televizor ce suportă rezoluție Ultra HD în vederea afișării de conținut 4k. În plus, tot pe zonele laterale ale tabletei, sunt disponibile un port USB 2.0 de dimensiuni standard, precum și un slot pentru card micro SD/SDHC/SDXC. Mai mult decât atât, pe marginile tastaturii vei găsi un port de ieșire HDMI de dimensiuni standard, două port-uri USB 3.0 și un slot pentru carduri SD. Funcțiile Intel WiDiM și wireless display sunt menite să faciliteze distribuirea conținutului media, fără a fi nevoie de cabluri suplimentare. Satellite Click 2 Pro P30W este compatibil cu cel mai recent standard Wi-Fi ‘802.11ac’ pentru conexiuni la internet cu viteză superioară și integrează, de asemenea, tehnologie Bluetooth 4.0.

Modelul Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W va fi disponibil pe piața din România începând cu trimestrul al treilea, 2014. 

Toshiba Satellite Click 2 Pro

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail