16 apr. 2014 | 19:30

Toshiba L54, noi Smart TV-uri cu capabilități 3D

ACTUALITATE
Toshiba L54, noi Smart TV-uri cu capabilități 3D

Toshiba a lansat recent o nouă serie de televizoare 3D cu rezoluție FullHD și cu funcționalitate Smart TV.

Toshiba L54-2

Seria Toshiba L54 este compusă momentan din două modele cu diagonale de 102 cm (40 inci) și 122 cm (48 inci) și ambele dețin capabilități 3d și rezoluție FullHD. La fel ca alte modele ale altor producători, seria Toshiba L54 dispune de capabilități de redare multimedia din rețea sau de pe un stick USB, precum și de un browser web și de aplicații pentru video on demand, știri, rețele sociale ca Facebook, Twitter. Funcția 3D a acestor două modele este una de tip activ și permite, pe lângă rularea conținutului nativ, și conversia de la 2D la 3D în timp real.

Interesant este faptul că, pe lângă conectorii de HDMI, atât de des utilizați în zilele noastre, televizoarele Toshiba L54 dețin și un conector VGA (D-Sub) pentru conectarea PC-urilor mai vechi la acestea. Din punct de vedere conectică acestea dețin pe lângă portul amintit mai devreme, 3 conectori HDMI, 1 conector USB 2.0 și WiFi integrat. Compatibilitatea TV-Tuner-ului este destul de ridicată, având foarte multe standarde cu care poate funcționa. Aici putem enumera DVB-T, DVB-T2, DVB-S, DVB-S2, DVB-C, HbbTV.

Noile modele vor fi disponibile la începutul lunii mai, la un preț încă necunoscut, însă e bine de știut că aceste modele se află în segmentul de preț entry-level și mainstream, în funcție de diagonală.

Toshiba L54-3

Toshiba L54-4Toshiba L54-7