Top aplicații PLAYTECH: Aplicații de pierdut vremea [VIDEO]

Top aplicații PLAYTECH: Aplicații de pierdut vremea [VIDEO]

În fiecare marți, extragem rubrica ”Top aplicații” din emisiunea PLAYTECH și vă detaliem cele mai ”fierbinți” aplicații ale momentului. Săptămâna aceasta vorbim despre cele care ușurează trecerea timpului.

top aplicatii de pierdut vremea

În fiecare dimineață sunt nevoit să parcurg un drum de 45 de minute între casă și serviciu și nu sunt singurul. Înainte de invenția smartphone-urilor, timpul trecea greu și, dacă eram suficient de norocos încât să nu îmi uit Mp3 Player-ul acasă, în cel mai bun caz mă holbam la neoane în timp ce dădeam din cap.

Din fericire, acum telefonul e mai mult computer decât telefon și mulțumită conectivității 3G sau 4G, Internetul este la degetele noastre permanent, făcând trecerea timpului mult mai ușoară.

Săptămâna aceasta la ”Top aplicații PLAYTECH” vorbim exact despre asta – aplicații care fac trecerea timpului mult mai ușoară.

Flipboard

Este aplicația care îmi ușurează cel mai mult drumul acasă-birou/birou-acasă. O folosesc zilnic pentru a găsi subiecte pentru site (dimineața) și pentru a rămâne la curent cu subiectele importante din întreaga lume (în special seara).

Flipboard este o aplicație care transformă știrile de pe site-urile preferate într-o revistă. Este, practic, un agregator de RSS care are aspectul unei reviste. Designul inovator a plasat Flipboard în topul preferințelor utilizatorilor și specialiștilor, fiind foarte plăcut și ușor de utilizat. Cu un simplu swipe ai dat întors pagina și ai schimbat articolul!

Poți să salvezi știri pe care să le citești mai târziu, să organizezi știrile preferate în reviste și să împarți articolele care te-au impresionat cu prietenii, pe rețelele sociale.

Android  iOS  WP

QuizUp

Aceasta este o aplicație pentru cei care vor să-și antreze mintea în drum spre serviciu sau facultate. Este o aplicație cu întrebări de cultură generală care le permite utilizatorilor să concureze fie cu prietenii, fie cu persoane din întreaga lume. Cel care răspunde mai rapid câștigă și sunt peste 400.000 de întrebări.

Întrebările nu sunt simple, dar poţi învăţa ceva din acest joc, care este incredibil de popular la nivel mondial, atât pe iPhone cât și pe Android.

Android  iOS 

Music Maker Jam

Această aplicație este pentru cei care nu se mulțumesc doar să asculte formațiile preferate, ci vor să își exerseze și creativitatea.

Music Maker Jam te lasă să îți faci singur muzica și are o interfață foarte intuitivă. Utilizatorii pot sincroniza până la opt linii melodic și le pot personaliza în funcție de instrument, tonalitate sau ritm.

Există, de asemenea, și stiluri muzicale diferite, în funcție de preferinșțele fiecăruia și partea cea mai bună este că melodiile create pot fi salvate în smartphone și împărtășite cu alții.

Android  iOS 

Vezi noi aplicații interesante în fiecare duminică, la 13.20, la Prima TV. Emisiunea PLAYTECH!

 

Citește și:
Etichete: