Top cinci jocuri pentru Halloween pe care să le joci cu lumina aprinsă

Top cinci jocuri pentru Halloween pe care să le joci cu lumina aprinsă
16:23 31.10.2014

Este iar acea perioadă a anului în care lumea sărbătorește Halloween-ul , așa că am pregătit pentru voi o listă cu cele mai terifiante jocuri.

Mai este foarte puțin timp până la noaptea de Halloween. Ne-am gândit să vă ajutăm să intrați cât mai ușor în cea mai potrivită dispoziție pentru o astfel de ocazie și am alcătuit un top cu jocurile care vă vor speria de moarte. Fie că este vorba despre jocuri de genul survival-horror sau acțiune, jocurile următoare vă vor impresiona prin gameplay, dar și prin poveștile din spatele lor.

Am inclus în topul nostru atât jocuri care au fost lansate anul acesta sau sunt în curs de lansare, cât și jocuri care au apărut cu mai mult timp în urmă dar încă mai sunt apreciate și în ziua de azi. Sunteți curioși care sunt aceste cinci jocuri pentru Halloween? Primul joc pe lista noastră este…

Top 5 jocuri pentru Halloween – The Forest

The Forest nu a fost lansat complet încă, versiunea aflată acum pe piață fiind una pre-alfa. Începutul jocului acesta vine cu vești bune, dar și cu vești proaste. Vestea proastă este că tocmai ai fost implicat într-un accident de avion. Vestea bună este că ai supraviețuit acelui accident de avion, aflându-te acum singur într-o pădure. Mai este o veste proastă, totuși: pădurea este locuită de niște canibali pentru care tu ai urma să fii meniul principal. Vei reuși să supraviețuiești îndeajuns de mult timp pentru a scăpa sau vei ceda fizic și psihic și îți vei accepta soarta? Trebui menționat și faptul că ”The Forest” beneficiază  de o grafică excelentă. ”The Forest” a fost lansat exclusiv pe Windows.

Top 5 jocuri pentru Halloween – The Evil Within

La crearea acestui joc a participat, printre alții, Shinji Mukami, omul din spatele seriei Resident Evil. Ceea ce ar fi trebuit să fie o investigație ca la carte ale unor crime oribile se transformă într-un coșmar plin de creaturi care vor să te omoare. Vei avea de înfruntat constant monștriîntr-un mediu ostil, iar cel mai mare dezavantaj al tău este că de multe ori vei realiza că nu ai destul gloanțe. The Evil Within este disponibil pentru PS 4, PS 3, Xbox One, Xbox 360 și Windows.

Top 5 jocuri pentru Halloween – Slender: The Arrvial

Lansat anul trecut pentru PC-uri și abia anul acesta pentru console, Slender: The Arrival este noua iterație din seria Slender care îl are ca antagonist pe misteriosul om înalt cu fața acoperită de o pânză albă. Slender: The Arrival are 8 capitole în care vei apuca să interacționezi foarte puțin cu inamicul tău, acesta fiind mai mult un instrument pentru a te înfricoșa. Slender: The Arrival poate fi jucat pe OS X, Wii U și Windows.

Top 5 jocuri pentru Halloween – Outlast

Outlast este unul dintre cele mai înfricoșătoare jocuri care au apărut în ultimul timp. Jocul a reușit să adune atât de mulți fani, încât video-uri cu reacții ale acestora în timp ce se joacă apar constant pe Facebook. Jocul are un impact mai mare și datorită faptului că îmbină elemente din istorie cu unele din ficțiune în cadrul poveștii principale. Dacă vrei să experimentezi jocul acum, te invităm să te uiți la trailer-ul de mai jos pentru a-ți face o primă impresie. Outlast a fost lansat pe PlayStation 4, Xbox One și Windows.

Top 5 jocuri pentru Halloween – P.T.

Spoiler Alert! P.T., după cum probabil știți, nu este un joc în adevăratul sens al cuvântului, P.T. însemnând de fapt Playable Trailer. Vei fi dus prin niște holuri unde va trebui să rezolvi misterele pentru a continua. Constant ești urmărit de fantoma unei fete, iar alegerea greșită ar putea însemna moarte sigură. Finalul jocului îți va arăta că P.T. este o introducere pentru ceva mult mai mare și mai complex: un nou joc Silent Hill. Chiar și așa, P.T este unul dintre cele mai bine realizate jocuri horror ale acestui an. P.T. este disponibil pe PlayStation 4.

Bonus: Soma

Soma nu a fost lansat încă pe piață dar se anunță de pe acum a fi un joc de excepție. Povestea va avea loc într-o stație de cercetare sub apă, astfel că posibilitățile de a scăpa de acolo sunt extrem de puține. Soma te va pune față în față cu mașinării care vor lua forma unor oameni și care vor încerca să te ucidă la fiecare pas. Soma va apărea cel mai probabil la începutul anului viitor pe PC, PS4 Linux și OS X.