Thermaltake lansează o carcasă versatilă, Urban T81

Thermaltake lansează o carcasă versatilă, Urban T81

Versatilitate, în cazul unei carcase de PC, înseamnă flexibilitate la instalarea mai multor componente și posibilitatea de montare a diverselor sisteme de răcire. Thermaltake Urban T81 își merită astfel denumirea.

Thermaltake T81

Pentru cei care plănuiesc construirea unui sistem de gaming sau a unuia foarte performant, care va deservi altor scopuri, Thermaltake Urban T81 este o soluție excelentă pentru a adăposti componentele achiziționate și pentru răcirea acestora. Carcasa a fost prezentată la CES 2014, unde a atras atenția multor trecător prin multitudinea de funcții pe care le oferă.

Thermaltake T81 3

 

”Thermaltake prezintă un update seriei de carcase Urban, cu noul model Urban T81, o carcasă elegantă de impact. Frumos construită, T81 este gândită pentru un singur scop, să ofere entuziaștilor posibilitatea de a construi cele mai performante sisteme, reținând în același timp un design simplu și elegant. Nu este numai o carcasă PC, este un exemplu de design modern.” a precizat unul din purtătorii de cuvânt ai companiei într-un comunicat de presă.

 

Carcasa deține un panou lateral format din două elemente, și oferă accesul separat la unitățile de stocare și la placa de bază și restul componentelor. Panoul frontal este finisat cu aluminiu pentru un aspect mai elegant și mai simplist. Sistemul pentru montarea dispozitivelor de stocare este foarte customizabil, și permite utilizatorului să monteze așa cum dorește HDD-urile, SSD-urile sau unitățile optice. Carcasa deține suport pentru radiatoare de până la 420 mm pentru sisteme de răcire cu apă, atât pe partea superioară cât și în spate sau pe panoul frontal.

Răcirea cu aer poate fi de asemenea customizată cu ventilatoare de până la 200 mm în diametru, 3 dintre ele venind deja instalate din fabrică, alături de un al patrulea, cu o diagonală de 140 mm. Carcasa vine până și un controller pentru a regla turația ventilatoarelor instalate, la acesta putându-se conecta un număr de maxim 10 ventilatoare.

Thermaltake T81 2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI