Thermaltake BlacX Urban WiFi, un Docking Station cu de toate

Thermaltake BlacX Urban WiFi, un Docking Station cu de toate

Thermaltake este o companie recunoscută pentru carcasele de PC și sistemele de răcire, însă de ceva vreme activează și în zona de periferice.

 Thermaltake-introduces-BlacX-Urban-Wi-Fi-Docking-Station (1)

Thermaltake are o serie de produse interesante dezvoltate pentru segmentul de periferice, chiar dacă activează în mod constant mai mult pe zona de carcase de PC și sisteme de răcire.

Thermaltake BlacX Urban WiFi este un docking-station pentru HDD-uri de 2,5 inci și de 3,5 inci care se conectează în mod direct prin USB 3.0 la PC, însă oferă, pe lângă această conectivitate, o soluție completă de a accesa fișierele de pe HDD-urile conectate. Docking-station-ul deține și modul WiFi precum și aplicații dedicate pentru iPhone și Android. Standardul UPnP este și el prezent pentru a putea oferi un stream video sau audio al conținutului de pe HDD-uri.

Pentru Thermaltake BlackX, există și opțiunea de sharing ale informațiilor cu prietenii sau cu familia, cu condiția ca și ei să aibă instalată aplicația mobilă pe dispozitivul pe care doresc să vadă acele informații. Aici ne referim în mod special la fotografii sau filme. Docking-station-ul poate fi folosit în mod independent de PC, rămânând conectat la internet tot timpul. Practic, funcționalitatea pe care o oferă transformă acest dispozitiv într-un NAS veritabil cu abilități de stocare în cloud, un cloud personal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI